Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νίκος Χαρδαλιάς: Παραμένει το LOCKDOWN στον Δήμο Εορδαίας

Νίκος Χαρδαλιάς: Παραμένει το LOCKDOWN στον Δήμο Εορδαίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο δήμος Εορδαίας παραμένει σε καθεστώς αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Το αυστηρό lockdown παρατείνεται στην Εορδαία για μια εβδομάδα ακόμη, ενώ όπως ο ίδιος δήλωσε, σήμερα τα ενεργά κρούσματα στην περιοχή είναι 51, ενώ είχε 74 στις 9 Ιανουαρίου, με τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα να είναι σε ισχύ για αρκετές εβδομάδες.

«Αντιλαμβανόμαστε την απόλυτη κατανοητή κόπωση που αισθάνονται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, μετά από τόσες εβδομάδες αυστηρών περιοριστικών μέτρων. Αυτή τη στιγμή παρατηρείται μείωση του ιικού φορτίου, όμως θα πρέπει να συνεριστεί με τους ίδιους ρυθμούς ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σύντομα σε άρση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα. Βασική προϋπόθεση παραμένει μια: Η πιστή εφαρμογή των μέτρων», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Άρα η Εορδαία παραμένει «κόκκινη».

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

SELF TEST: Τι κάνω εάν βγει θετικό το τεστ; Που να απευθύνονται για 2ο επιβεβαιωτικό τεστ οι πολίτες της ΠΕ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τι κάνω εάν βγει θετικό το τεστ; Δείτε τις οδηγίες από την επίσημη σελίδα της κυβέρνησης https://self-testing.gov.gr/: Πατήστε εδώ για ...