Αρχική > Slider > Νέος διευθυντής στο Ορυχείο Αμυνταίου ο Ιορδάνης Κοσμίδης

Νέος διευθυντής στο Ορυχείο Αμυνταίου ο Ιορδάνης Κοσμίδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Καθήκοντα διευθυντή του Ορυχείου Αμυνταίου ανέλαβε και επισήμως ο Ιορδάνης Κοσμίδης, ο οποίος αναδείχτηκε από την διαδικασία προκήρυξης της θέσης, μετά την αποχώρηση του Οδυσσέα Σούλη, που ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου, αντικαθιστώντας τον μετατιθέμενο σε κεντρική υπηρεσία της ΔΕΗ Κώστα Θεοδωρίδη.

Ο Ι. Κοσμίδης ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του στις 23 Φεβρουαρίου, ενώ από την ημέρα της αποχώρησης του Οδ. Σούλη είχε ορισθεί προσωρινά αναπληρωτής διευθυντής του Ορυχείου Αμυνταίου. Είναι μεταλλειολόγος μηχανικός του Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Διετέλεσε επί σειρά ετών μηχανικός παραγωγής στο Νότιο Πεδίο, ήταν στέλεχος του Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών και της Διεύθυνσης Λειτουργικής Υποστήριξης.

Ο 54χρονος μηχανικός μεταλλειολόγος είναι αυτός που εμπιστεύτηκε η διοίκηση της ΔΕΗ να ξαναστήσει στα πόδια του το πολύπαθο Ορυχείο Αμυνταίου, μετά την πρωτοφανή κατολίσθηση του περασμένου καλοκαιριού και την μεγάλη καταστροφή που υπέστη, οπότε το στοίχημα για τον νέο διευθυντή είναι μεγάλο.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας