Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Νέος χώρος υπαίθριας αγοράς στον Δήμο Φλώρινας – Θα λειτουργεί παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά

Νέος χώρος υπαίθριας αγοράς στον Δήμο Φλώρινας – Θα λειτουργεί παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, στη συνεδρίαση της 11ης Μαΐου 2020, αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό και τη λειτουργία νέου χώρου υπαίθριας αγοράς, παράλληλα με την ήδη καθιερωμένη λαϊκή αγορά του Δήμου Φλώρινας, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19.

Η περιοχή λειτουργίας της παράλληλης υπαίθριας λαϊκής αγοράς θα περιλαμβάνει τμήματα των οδών Ελένης Δημητρίου – Αναλήψεως – Λεωφόρου Μακεδονομάχων εκ των δεξιών πλευρών περιμετρικά του Στρατοπέδου Σκιαδοπούλου – Τάγαρη, πλην της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Πρώτης.

Ο Δήμος Φλώρινας θα διασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας προκειμένου να εξασφαλιστεί η επάρκεια των αγαθών, η ασφαλής πρόσβαση των καταναλωτών και η υγιεινή των χώρων.

Η νέα λαϊκή αγορά θα λειτουργεί με το 100% των πωλητών βιομηχανικών προϊόντων και το 50% των παραγωγών και εμπόρων διατροφικών προϊόντων και χαρτικών ειδών, ατομικής προστασίας και οικιακής χρήσης εκ περιτροπής και σύμφωνα με τις καταστάσεις των πωλητών μη συμμετεχόντων στην είδη λειτουργούσα λαϊκή αγορά επί των οδών Λ. Μόδη – Ταγμ. Σωτηρίου – Αμύντα – Λ. Μοδή – Κ. Κώττα.

Με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πωλητές (παραγωγούς- επαγγελματίες διατροφικών προϊόντων, χαρτικών – ειδών καθαριότητας & επαγγελματίες βιομηχανικών προϊόντων) να δραστηριοποιούνται κάθε εβδομάδα στις λαϊκές αγορές του Δήμου Φλώρινας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη