Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νέο καμπανάκι για τα κρούσματα στην Κοζάνη- Τι δείχνουν οι έλεγχοι των τελευταίων ημερών- Θετικά δείγματα και στο Αστυνομικό Μέγαρο

Νέο καμπανάκι για τα κρούσματα στην Κοζάνη- Τι δείχνουν οι έλεγχοι των τελευταίων ημερών- Θετικά δείγματα και στο Αστυνομικό Μέγαρο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Νέο καμπανάκι στους υγειονομικούς φορείς της περιοχής χτυπάει τις τελευταίες ώρες στην Π.Ε. Κοζάνης, καθώς έλεγχοι δειγμάτων της σημερινής ημέρας, αλλά και των προηγούμενων 24ωρων, εμφανίζουν ανησυχητικά μηνύματα τα οποία έχουν μέρες να εμφανιστούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, η υποτροπή και ο σχετικά αυξημένος αριθμός, πάντα συγκριτικά με τις τελευταίες εβδομάδες της πανδημίας, εμφανίζεται στο Δήμο Κοζάνης με την πόλη της Κοζάνης να καταγράφει θετικά κρούσματα, πολλά περισσότερα από τον καθημερινό μέσο όρο της.

Διάσπαρτα κρούσματα υπάρχουν και σε τοπικές κοινότητες όπως ο Κρόκος, αλλά και άλλα χωριά πλησίον της Κοζάνης, ενώ στελέχη του ΕΟΔΥ μεταβαίνουν αύριο στο Αστυνομικό Μέγαρο της Κοζάνης όπου θα πραγματοποιηθεί έκτακτος έλεγχος σε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ οι οποίοι φαίνεται να εκτέθηκαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα εντός του κτιρίου, από την προηγούμενη Πέμπτη και μετά.

Είναι δεδομένο πως πέραν της ανησυχίας που εκφράζεται, υπάρχει και μια καθησυχαστική ματιά καθώς η Τρίτη είναι πάντα μια ημέρα της εβδομάδας που δίνει αυξημένα αριθμό κρουσμάτων, καθώς συσσωρεύονται πολλά δείγματα που δεν λαμβάνονται το Σαββατοκύριακο, είτε από τις υπηρεσίες του ΕΟΔΥ, είτε από ιδιωτικά εργαστήρια.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων που θα ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ το απόγευμα, στην επίσημη ενημέρωση και φυσικά της πορείας της πανδημίας τις επόμενες ημέρες.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γιούλα Γκατζαβέλη- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών: «Δεν καταφέρατε να πλήξετε την ηθική του Κασαπίδη- Αν θέλετε κρατικοδίαιτους να ασχολούνται με την πολιτική πείτε το- Οι παραιτήσεις μας στη διάθεση του Περιφερειάρχη αν χρειαστεί»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Αν θέλετε να αλλάξουμε το εκλογικό σύστημα και να συμμετέχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι με κρατικοδίαιτους συγγενείς να μας ...