Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αστυνομικό Δελτίο > Νέες και ενδιαφέρουσες ειδικότητες στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας

Νέες και ενδιαφέρουσες ειδικότητες στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με 8 νέες ειδικότητες τεχνιτών εργαλειομηχανών, τεχνιτών Ηλεκρολογικών Εργασιών, Τεχνιτών Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, Κομμωτικής Τέχνης, Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου, Τεχνιτών Μεταλλικών Κατασκευών, Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων και Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων – Αρχιτεκτονικής τοπίου, θα συνεχίσει τη λειτουργία της η ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας.

Πρόκειται για ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ειδικότητες σύμφωνα με τον Διευθυντή της Σχολής Γιώργο Κασπάρη, στις οποίες μπορούν να φοιτήσουν νέοι και νέες απόφοιτοι της Α΄Τάξης Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ηλικίας 16 έως 23 ετών. Η φοίτηση είναι διετής, θα εισαχθούν 160 μαθητές – τριες στις παραπάνω ειδικότητες, ενώ στους σπουδαστές θα παρέχονται σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, απαραίτητα βιβλία – βοηθήματα, έμπειρο και άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό στη διάρκεια της Μαθητείας – πρακτικής Άσκησης, οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται και ασφαλίζονται από τους εργοδότες τους, χορηγείται επίδομα στέγασης και σίτισης, σπουδαστική άδεια και αναβολή στράτευσης.

Η Σχολή Μαθητείας του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας περιλαμβάνει το σύστημα Επαγγελματικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, που συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση των μαθητών.

Οι υποψήφιοι –ες, θα πρέπει να υποβάλλουν στην ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, τις αιτήσεις τους από 18-6-2019 έως 30-8-2019.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου