Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Νέα σύμβαση μεγαλύτερης διάρκειας για φιλοξενία της Σχολής Πυροσβεστών στο Τσοτύλι επεξεργάζεται η δημοτική αρχή Βοΐου

Νέα σύμβαση μεγαλύτερης διάρκειας για φιλοξενία της Σχολής Πυροσβεστών στο Τσοτύλι επεξεργάζεται η δημοτική αρχή Βοΐου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Ερωτηματικά προκαλεί στην Εορδαία, η γνωστοποίηση του δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή πως ετοιμάζεται νέα σύμβαση για τις κτηριακές εγκαταστάσεις στο Τσοτύλι που φιλοξενούν το πρώτο εξάμηνο της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας.

Όπως διαβάζουμε στο sierafm.gr: «Την υπογραφή νέας σύμβασης για παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων στο Τσοτύλι επί μακρόν, μεταξύ της Εφορείας Τσοτυλίου, του Δήμου και του αρμόδιου υπουργείου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής. Όπως είπε, η προσωρινή παραχώρηση, αποκτά πλέον μεγαλύτερη διάρκεια και πως η σχολή ήρθε για να μείνει».

Κατά πληροφορίες του «Π», η δημοτική αρχή Βοΐου επεξεργάζεται μια πρόταση που θα αφορά την υπογραφή μεγαλύτερης σε χρονική διάρκεια σύμβασης παραχώρησης των κτηριακών εγκαταστάσεων, χωρίς το χρονικό διάστημα να γίνεται γνωστό.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με λαμπαδηδρομία ξεκίνησαν απόψε οι εκδηλώσεις του Δήμου Εορδαίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας – VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με λαμπαδηδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης από το δημαρχείο Εορδαίας, οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή ...