Αρχική > Slider > Ν. Κακλαμάνης για ανεξαρτησία Βελβεντού: «Ούτε 1% να έρθει ως ξεχωριστή τροπολογία στη Βουλή Μόνο αν έρθει ως τροπολογία και για άλλους δήμους. Δεν δίνω πολλές πιθανότητες…» (video)

Ν. Κακλαμάνης για ανεξαρτησία Βελβεντού: «Ούτε 1% να έρθει ως ξεχωριστή τροπολογία στη Βουλή Μόνο αν έρθει ως τροπολογία και για άλλους δήμους. Δεν δίνω πολλές πιθανότητες…» (video)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ούτε 1% δεν είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Νικήτα Κακλαμάνη, οι πιθανότητες να έρθει στη Βουλή ως τροπολογία ξεχωριστά η πιθανή ανεξαρτησία του Βελβεντού από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Ο ίδιος, απαντώντας σχετικά στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου στη ΝΟΔΕ Κοζάνης, είπε διευκρινιστικά πως, «υπάρχει μια συζήτηση μέσα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζεται και από την ΚΕΔΕ, να δοθεί λύση σε ένα από τα τερατουργήματα του Καλλικράτη, να ξαναδεί το ΥΠΕΣ να γίνουν δύο ή τρεις δήμοι σε 7 μεγάλα νησιά. Αν έρθει τέτοια τροπολογία, υπάρχει πιθανότητα να έρθει και το Βελβεντό. Η τελευταία γνώση που έχω για το αν θα έρθει η κεντρική τροπολογία, είναι ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί γιατί δε θέλουν να ξηλώσουν το «επίτευγμα» τους. Ακόμη και ΣΥΡΙΖΑίο να είχατε απέναντί σας αμφιβάλω αν θα σας έδινε ξεκάθαρη απάντηση. Αν έρθει η τροπολογία, μπορεί να είναι και αυτό που με ρωτήσατε. Για τη θέση της ΝΔ στο θέμα, δεν θα απαντήσω , είναι πολιτική απρέπεια από μέρους μου. Για την τροπολογία, δεν δίνω πολλές πιθανότητες, αλλά δεν μπορώ να σας το αποκλείσω».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη