Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > «Μπορούμε» το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

«Μπορούμε» το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΣτη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ. Το ενδιαφέρον αναμφίβολα επικεντρώνεται στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη το βράδυ του Σαββάτου, ενώπιον των παραγωγικών τάξεων της Θεσσαλονίκης, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων, όχι μόνο το πλαίσιο του οικονομικού του προγράμματος, αλλά και το συνολικό σχέδιο της ΝΔ για τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κινηθεί σε έξι κεντρικούς άξονες: Την Οικονομία, τους Θεσμούς, την Ασφάλεια, την Παιδεία, τη Διεθνή παρουσία της χώρας, και την Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει ως βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, τη μείωση των φόρων και εισφορών αλλά και τις μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Κεντρικό μήνυμα της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι το «Μπορούμε». «Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής. Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας», όπως αναμένεται να τονίζει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιγράψει όχι μόνον το όραμά του αλλά και το ρεαλιστικό και συγκροτημένο σχέδιο του για την Ελλάδα του αύριο. «Γιατί όραμα χωρίς σχέδιο είναι λόγια του αέρα και σχέδιο χωρίς όραμα δεν εμπνέει και δεν κινητοποιεί», όπως σημειώνουν συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα διατυπώσει συγκεκριμένες προτάσεις για την Ελλάδα σε ένα κόσμο που αλλάζει και μια Ε.Ε. που εξελίσσεται. Για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο Κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Οι προτάσεις που θα διατυπώσει θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων. «Γιατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική και με το σχέδιό της κανένας δε θα μένει πίσω», όπως τονίζουν κομματικές πηγές.

Πηγή: Liberal.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Υπουργείο Υγείας: Ψυχική Υγεία – Φροντίδα του εαυτού σας και διαχείριση του άγχους στην περίοδο της πανδημίας (VIDEO)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: O Παναγιώτης Χατζόπουλος (Πανίκας) από την Πτολεμαΐδα επέστρεψε στον «Πιο αδύναμο Κρίκο» Σε e-shop ...