Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Προμήθεια και εγκατάσταση δύο χειρουργικών τραπεζών γενικής χειρουργικής

Μποδοσάκειο Νοσοκομείο: Προμήθεια και εγκατάσταση δύο χειρουργικών τραπεζών γενικής χειρουργικής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της προμήθειας και της εγκατάστασης δύο χειρουργικών τραπεζών γενικής χειρουργικής με το σύνολο των παρελκόμενων εξαρτημάτων καθώς και δύο χειρουργικών τραπεζών ορθοπεδικής χειρουργικής με τον αντίστοιχο εξοπλισμό υποστήριξης.

Ο σύγχρονος αυτός τεχνολογικά εξοπλισμός σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθιστά τα χειρουργεία πρωτοπόρα στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης χειρουργικών περιστατικών.

Επιπρόσθετα η χρήση των χειρουργικών τραπεζών συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη αντιμετώπιση περιστατικών των ασθενών, με άμεσο αντίκτυπο στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΕΟΔΥ: 2.845 νέα κρούσματα σήμερα (30/7) – Πόσα εντοπίζονται στις ΠΕ Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στα 2.845 τα  νέα κρούσματα -165 οι διασωληνωμένοι, 12 θάνατοι Στη Δυτική Μακεδονία εντοπίζονται: 48 στην ΠΕ Κοζνης, ...