Αρχική > Slider > Μήνυση συνδικαλιστή του “Σπάρτακου” κατά συνδικαλιστή “Ένωσης”

Μήνυση συνδικαλιστή του “Σπάρτακου” κατά συνδικαλιστή “Ένωσης”

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στις δικαστικές αίθουσες έφτασε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η διαμάχη μεταξύ δύο συνδικαλιστών της ΔΕΗ, η οποία ξεκίνησε πριν από δυόμισι χρόνια, αλλά τελικώς πήρε αναβολή, με τη σύμφωνη γνώμη των δικηγόρων από τις δύο πλευρές.

Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια μετά από μήνυση πρωτοκλασάτου συνδικαλιστή του σωματείου «Σπάρτακος» κατά συνδικαλιστή του σωματείου «Ένωση» και σχετίζεται με την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπόγραψε η ΓΕΝΟΠ με την διοίκηση της ΔΕΗ το 2015. Ειδικότερα, το στέλεχος του «Σπάρτακου» Α.Μ. κατέθεσε μήνυση κατά συνδικαλιστή του σωματείου «Ένωση» Χ.Τ. για «συκοφαντική δυσφήμιση», αλλά πάντως ο δεύτερος αρνείται την κατηγορία, την οποία μάλιστα επιστρέφει στον διάδικό του, ενώ υποστηρίζει ότι απλώς είχε ασκήσει κριτική για την ΣΣΕ. Επειδή μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους διένεξη ήταν και οι εκλογές του «Σπάρτακου», ο μηνυτής θεώρησε υπεύθυνο τον κατηγορούμενο για την απώλεια της πρωτιάς από την παράταξή του.

Οι δύο πλευρές εμφανίστηκαν την Τετάρτη στο δικαστικό μέγαρο, ωστόσο οι συνήγοροί τους, συμφώνησαν να ζητήσουν αναβολή επειδή απουσίαζε από ένας ουσιώδης μάρτυρας της κάθε πλευράς. Τελικώς πήραν αναβολή και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 16 Μαΐου 2018 στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας