Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την Ημέρα της Γυναίκας

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για την Ημέρα της Γυναίκας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που ζουν στον Δήμο Φλώρινας, αλλά και σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μικρούς και μεγάλους αγώνες, για κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα, ελευθερία. Μια ημέρα η οποία δεν είναι μόνο αφορμή για εορτασμούς, αλλά καθιερώθηκε για να θυμίζει πως η γυναίκα, παρά το γεγονός ότι έχει επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους, καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλους συνεισφέροντας σε κάθε τομέα της δημόσιας και οικογενειακής ζωής. Ιδιαίτερα η Ελληνίδα Γυναίκα είναι εκείνη που μέσα σε σκληρούς αγώνες επιβίωσης κράτησε την Οικογένεια,  τις Ηθικές και Θρησκευτικές Αξίες, τον Ελληνικό Πολιτισμό!

Για την αξιοπρέπεια της γυναίκας οφείλουμε, λοιπόν, όλοι να παλέψουμε! Οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τα δικαιώματά της, τον σεβασμό και την εκτίμηση της κοινωνίας στο πρόσωπό της και να αναδεικνύουμε τη σημαντικότητά της, ειδικά σε μια  περίοδο πολυεπίπεδης κρίσης Δημοκρατίας, όπου τα κοινωνικά και τα έμφυλα δικαιώματα επιβάλλουν περισσότερο αγώνα και περισσότερη εγρήγορση.

Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες χρόνια πολλά, δύναμη, ψυχικό σθένος και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

 

 

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team