Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Σινεμά > «Μια ξεχωριστή πρόταση…», Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

«Μια ξεχωριστή πρόταση…», Γράφει ο Φάνης Τοψαχαλίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email







Η Πέμπτη 2 Απριλίου ήταν μια όμορφη μέρα για μένα. Ήταν το πρώτο μάθημα που έκανα για τα ΚΔΒΜ με θέμα τον κινηματογράφο-Βίντεο και ξεκίνησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Ένας από τα άτομα που θέλησε να παρακολουθήσει τα μαθήματα είχε βάλει στο μυαλό του να κάνει με ξεχωριστή πρόταση! Ετοίμασε μια ταινία μικρού μήκους και με πρόσχημα ότι ήθελε την γνώμη των υπόλοιπων παιδιών της τάξης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Έτσι και ξεκίνησε να παίζει η ταινία όπου στο τέλος έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι έγινε μέσα στο μάθημα.

Το επόμενο μάθημα θα γίνει μετά τις γιορτές του Πάσχα 22 Απριλίου. Το πρώτο θεμα αφορούσε την ιστορία του κινηματογράφου και τα πρώτα του χρόνια. Επίσης μετά το μάθημα ακολούθησε προβολή ταινίας στο Μουσείο της πόλης. Μια πρωτοβουλία του ΕΕΕΕΚ Πτολεμαΐδας που ζήτησε την συνεργασία της κινηματογραφικής ομάδας. Το “Μαύρο Μπαλόνι” που καθήλωσε το κοινό και έδωσε πολλαπλά μηνύματα για τον αυτισμό, τον σχολικό εκφοβισμό κ.α. Όλα κύλησαν όμορφα. Καλό Πάσχα σε όλους!

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Η Μουσική Γωνιά του Μίλτου Ηλιάδη στο e-ptolemeos.gr – Massive Attack, Azekel – Ritual Spirit

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: O Παναγιώτης Χατζόπουλος (Πανίκας) από την Πτολεμαΐδα επέστρεψε στον «Πιο αδύναμο Κρίκο» Σε e-shop ...