Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Μια υπέροχη Δημοτική τριπλέτα σε αναμνηστική φωτογραφία στην αίθουσα του Δημοτικού μας συμβουλίου το 1995 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 17/05/2017

Μια υπέροχη Δημοτική τριπλέτα σε αναμνηστική φωτογραφία στην αίθουσα του Δημοτικού μας συμβουλίου το 1995 – Από την στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 17/05/2017

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τον Αύγουστο 1995,, αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης πόλης της Κύπρου Έγκωμης, επισκέπτεται την πόλης μας.

Την ίδια ημερομηνία  επισκέπτεται το Δήμο μας και ο Δήμαρχος της Αθήνας και Πρόεδρος της Κεντρικής¨ Ένωσης  Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδος  (ΚΕΔΚΕ), Αβραμόπουλος Δημήτριος, για…. Φίλο- υπηρεσιακούς  λόγους  ώστε, ,να δημιουργηθεί μια ευχάριστη Δημοτική ατμόσφαιρα και επωφελείς για την πόλη και την περιοχή μας, θα συμπληρώναμε εμείς ..

Στη φώτο μας, ΣΕΙΡΑ 1η  από αριστερά: Κυριάκου Αλέκος – Δημοτικό Σύμβουλος (Δ.Σ), μέλος του Δ.Σ. Έγκωμης Χ ;,  ο Σκόντας Ιγνάτιος , με το πλατύ χαμόγελο, Δ.Σ.-Αντιδήμαρχος , Μέλος του Δ.Σ. Έγκωμης, η Πέκου Φωτεινή , Δ.Σ.-Αντιδήμαρχος μας, ο Ναούμ Νίκος Δ.Σ. , ο Ταϊρίδης Χρύσανθος,  Δ.Σ.-Αντιδήμαρχος, ο Καλαϊτζόπουλος Αποστόλης Δ.Σ. και ο Κουσίδης Νίκος Δ.Σ..

ΣΕΙΡΑ 2η πάνω: Μέλος Δ.Σ. Έγκωμης, ο νέος Δήμαρχος Έγκωμης και παλιός Αντιδήμαρχος, Καλλής Γιάννης, ο γράφων, Καζαντζής Γιώργος, Δ.Σ. το άγνωστο κεφαλάκι, ο Μπισκιτζής Βασίλης Δ.Σ και πίσω, ο Λεσγίδης Λευτέρης-αρχηγός τα ης αντιπολίτευσης, ο άγνωστος μας Χ;, ο Αβραμόπουλος Δημήτριος-Δήμαρχος Αθήνας και Πρόεδρος της  ΚΕΔΚΕ, ο Δήμαρχος μας, Τόττης Πέτρος, ο τέως Δήμαρχος  Έγκωμης , Στυλιανού Πέτρος, που συνετέλεσε και υπέγραψε την 1η πράξη αδελφοποίησης, Πτολεμαϊδος-Έγκωμης,  η Τσιότσιου Βασιλική και ο Τσιότσιος Παύλος, Δ.Σ.- Αντιδήμαρχος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team