Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μη συνεργάσιμος σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με τσεκούρι, χθες στη ΔΟΥ Κοζάνης

Μη συνεργάσιμος σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με τσεκούρι, χθες στη ΔΟΥ Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Κοζάνης ο 45χρονος δράστης της επίθεσης με τσεκούρι κατά τριών υπαλλήλων στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Ο δράστης δεν είπε κουβέντα ούτε σε ανακριτή ούτε και στον εισαγγελέα, ενώ χαρακτηρίζεται ως μη συνεργάσιμος και με τους αστυνομικούς, στους οποίους μάλιστα είπε , σύμφωνα με πληροφορίες, ότι » δεν θα σας πω τίποτα» , ουσιαστικά θέλοντας να δυσκολέψει το έργο των αρχών.

Μάλιστα οι αστυνομικοί χρειάστηκε ακόμη και να τον κουβαλήσουν, αφού σε στιγμές έπεσε ακόμη και στο πάτωμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη στο δικαστικό μέγαρο, χωρίς τη συνοδεία δικηγόρου, καθώς αρνείται την παρουσία δικηγόρου, ενώ έξω από αυτό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι τον δράστη επισκέφθηκαν χθες στην αστυνομία οι συγγενείς του.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Με πράσινο υδρογόνο η θέρμανση σπιτιών στη Σκωτία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Με υδρογόνο που θα παράγεται χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές θα θερμανθούν 300 σπίτια στη Σκωτία ...