Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Μετακινούνται Υπηρεσίες του Δ. Εορδαίας – Προς το Πολύκεντρο η Δημοτική Αστυνομία

Μετακινούνται Υπηρεσίες του Δ. Εορδαίας – Προς το Πολύκεντρο η Δημοτική Αστυνομία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Το πρόβλημα του ελλείμματος ζωτικού χώρου για τη λειτουργία υπηρεσιών εντός του Δημαρχείου Εορδαίας, θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να αντιμετωπίσει ο Δήμος Εορδαίας. Ετοιμάζεται έτσι ένας σχεδιασμός, ώστε να «αραιώσουν» οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο δημοτικό κατάστημα, και να γίνει ανακατανομή χώρων αλλά και δημιουργία νέων.

Ενδεικτικά, η Δημοτική Αστυνομία από τον 1ο όροφο του Δημαρχείου πάει στο Δημοτικό Εμπορικό Πολύκεντρο δίπλα στη Λαϊκή Αγορά (στεγαζόταν εκεί το Ταμείο της ΔΕΥΑΕ).

Επίσης, αναζητείται ενιαίος χώρος εντός της πόλης, ώστε να στεγαστούν και να είναι συγκεντρωμένα η Κοινωνική Υπηρεσία (τώρα στο Ισόγειο Δημαρχείου) οι κοινωνικοί λειτουργοί (που τώρα είναι στο Β” ΚΑΠΗ), και το Κέντρο Κοινότητας (τώρα στο Πολύκεντρο).

Ο χώρος που θα προκύψει στο Δημαρχείο, θα αξιοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες, για τη δημιουργία δύο γραφείων, το ένα εκ των οποίων θα είναι της Αντιπολίτευσης, και το άλλο της Τοπικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Κασαπίδη στο Λάζαρο Μαλούτα, για το Νοσοκομείο στην Εγνατία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Εντύπωση προκάλεσε, η απάντηση του Περιφερειάρχη σε ερώτηση του «Πτολεμαίου», σχετικά με την πρόταση ...