Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Μετακινήσου Υπεύθυνα»: Στην εβδομάδα κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας συμμετείχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

«Μετακινήσου Υπεύθυνα»: Στην εβδομάδα κινητικότητας του Δήμου Εορδαίας συμμετείχε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Εβδομάδα κινητικότητας. Μία δράση που στόχο έχει  να δώσει έμφαση στην αλλαγή των τρόπων συμπεριφοράς των πολιτών και την στροφή τους σε περισσότερο βιώσιμους τρόπους μετακίνησης, όπως το ποδήλατο, το βάδισμα, τα μέσα μεταφοράς και ο συνδυασμός αυτών σε κάθε διαδρομή. Κάθε χρόνο βραβεύεται από ειδική ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η πόλη που θα επιδείξει μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της στις δράσεις βιώσιμων και εναλλακτικών τρόπων μεταφοράς.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, συμμέτοχος πάντα σε «κοινωνικές δράσεις» και «δράσεις των κοινωνιών», έδωσε το δικό του παρόν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Εορδαίας με κορύφωση την εκδήλωση της Τρίτης.

Κοντά στα παιδιά, που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση, το Σωματείο συνέδραμε με τρία ποδήλατα τα οποία κληρώθηκαν στην τελετή λήξης, σε μία προσπάθεια να παροτρύνει τα παιδιά και όχι μόνο, να ακολουθήσουν το μήνυμα της φετινής εβδομάδας που δεν ήταν άλλο από το «Μετακινήσου υπεύθυνα».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς για lockdown στην ΠΕ Κοζάνης: Τι θα ισχύσει με τις μετακινήσεις εργαζομένων σε άλλους νομούς, φοιτητών και όσων πρέπει να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους (VIDEO)

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σήμερα στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε διευκρινήσεις τόσο για τη ...