Αρχική > Πολιτισμός > Μεταδόσεων Συνέχεια από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης: Ο Λάκης Παππάς στα χρόνια της Μπουάτ

Μεταδόσεων Συνέχεια από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης: Ο Λάκης Παππάς στα χρόνια της Μπουάτ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ακόμη δύο ανεπανάληπτα βράδια, στις 30 και 31 Μαρτίου του 1998, καταγράφονται στην σαραντάχρονη πορεία του Συλλόγου, με το Αρχοντικό μας να υποδέχεται μια εμβληματική μορφή του Νέου Κύματος, που μας ζωντάνεψε την ατμόσφαιρα, των χρόνων της Μπουάτ, στη δεκαετία του ’60, τον ταξιδευτή, ερμηνευτή και δεξιοτέχνη της κιθάρας, τον Λάκη Παππά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σειρά στις μεταδόσεις μας, που συνεχίζονται, από το TOP CHANNEL, παίρνει το νέο κύμα, με τις γενιές που το έζησαν να το αναπολούν για τη ζεστή και συντροφική ατμόσφαιρα που δημιουργούσε και με τις νεότερες γενιές να παρακολουθούν τον μεγαλειώδη και αβίαστο τρόπο που τραγουδήθηκε, το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης ύπαρξης, η αγάπη.

Η μετάδοση λόγω μεγάλης διάρκειας της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ώρα 10.30 το βράδυ, με επανάληψη τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι. Το δεύτερο την επόμενη Παρασκευή 5  Φεβρουαρίου, στις 10.30 το βράδυ και σε επανάληψη, τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Όπως πάντα στο κανάλι του TOP, τον  συνεπέστερο, διαχρονικά χορηγό προβολής του Συλλόγου.

Το πρώτο μέρος της μετάδοσης το αφιερώνουμε σε μια πρόσφατη μεγάλη απώλεια, αυτή του Δάσκαλου και Ιερωμένου, συμπατριώτη μας Γιώργου Τσιφτσή, ενός πολύτιμου διαμαντιού ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που πήρε ήδη θέση στον ουρανό και θα είναι το λαμπερό αστέρι, που θα φωτίζει τις νύχτες μας.

Το δεύτερο μέρος, αφιερώνεται στην μνήμη του Λάκη  Παππά, αφού από το Μάρτιο του 2014, δεν μένει πια εδώ…

Το Δ.Σ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας: «H Δυτική Μακεδονία έχει τοπική κινηματογραφική παραγωγή και δυναμικό! Θα το αναπτύξουμε; Ιδού!»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η ΚΟΠ προχωράει σε προβολή ταινιών μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια στη Δυτική Μακεδονία TOP channel & WEST ...