Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Μετά την παρέμβαση του Χάρη Κάτανα, μέσα σε μια ώρα, ο ΕΟΠΠΥ δήλωσε ότι θα αλλάξει η κατάσταση με τη χορήγηση γυαλιών οράσεων σε πολίτες που δεν κατάγονται από το νομό

Μετά την παρέμβαση του Χάρη Κάτανα, μέσα σε μια ώρα, ο ΕΟΠΠΥ δήλωσε ότι θα αλλάξει η κατάσταση με τη χορήγηση γυαλιών οράσεων σε πολίτες που δεν κατάγονται από το νομό

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με σημερινή παρέμβασή μου άσκησα κριτική στον ΕΟΠΥΥ Κοζάνης για την άρνησή τους (δεν είναι η πρώτη φορά) να δεχθούν συνταγή πολίτη, για την είσπραξη των 100 ευρώ που χορηγεί ο ασφαλιστικός φορέας στα γυαλιά οράσεως, επειδή από το ΑΜΚΑ φάνηκε πως ήταν κάτοικος Αθηνών.

Και αναρωτήθηκα ως άνθρωπος της αγοράς και επί χρόνια επιχειρηματίας στον χώρο των οπτικών, εάν τελικά απαγορεύεται να πουλάμε γυαλιά σε πολίτες που δεν κατάγονται από την περιφερειακή ενότητα της Κοζάνης (και αντίστοιχα οι υπόλοιποι συνάδελφοι ανά την Ελλάδα). Δεν χρειάζεται παραπέρα αναλύσεις, η παράνοια μιας τέτοιας αντίληψης σε ένα σύγχρονο και κανονικό κράτος όπως όλοι επιθυμούμε να γίνει η Ελλάδα της νέας εποχής.

Χρειάζεται όμως να τονίσω ότι σε λιγότερο από μια ώρα, μετά τη δημόσια εκδήλωση της διαμαρτυρίας μου, επικοινώνησε μαζί μου, ο κ. Φάνης Ρηγάτος υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ δείχνοντας κατανόηση για το δίκαιο της διαμαρτυρίας και με διαβεβαίωσε ότι σύντομα η απαράδεκτη αυτή κατάσταση θα αλλάξει.

Χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια στελέχη, μας γεμίζουν εμπιστοσύνη (επιτέλους) για το κράτος που αρχίζει να μπαίνει στις ράγες και θεωρώ ότι είναι σημαντικός για μια τέτοια αλλαγή, ο κατευθυντήριος λόγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια που κάνει άμεσα πράξη τη χάραξη μιας νέας πολιτικής στον τομέα της υγείας, που πάνω από όλα επικεντρώνεται στον άνθρωπο.

Με τιμή Κάτανας Χάρης Οπτικός-Οπτομέτρης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team