Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Κασαπίδη στο Λάζαρο Μαλούτα, για το Νοσοκομείο στην Εγνατία

Μεγαλοπρεπές «άδειασμα» Κασαπίδη στο Λάζαρο Μαλούτα, για το Νοσοκομείο στην Εγνατία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εντύπωση προκάλεσε, η απάντηση του Περιφερειάρχη σε ερώτηση του «Πτολεμαίου», σχετικά με την πρόταση του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου στην Εγνατία Οδό, που θα προορίζεται «για όλη την Περιφέρεια».
Ο Περιφερειάρχης απέφυγε δεικτικά να σχολιάσει την πρόταση, η οποία αναφερόταν στους κατοίκους της δικής του Περιφέρειας, και προήλθε από το Δήμαρχο του μεγαλύτερου Δήμου της Περιφέρειας του. Ο Γ. Κασαπίδης απάντησε ξεκάθαρα, αδειάζοντας τον Λάζαρο Μαλούτα, υπονοώντας πως η πρόταση είναι αποπροσανατολιστική, και προκαλώντας πολύ μεγάλη εντύπωση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ο Περιφερειάρχης είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή την περίοδο πρώτο μέλημά μας είναι ο αγώνας κατά του κορωνοϊού. Απόλυτη προτεραιότητα. [..] Οτιδήποτε άλλο διασπά τις δυνάμεις, από τον σκοπό μας που είναι ο μηδενισμός των κρουσμάτων κορωνοϊού, ώστε όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα και αν αυτό συμβεί να μηδενίσουμε τα κρούσματα και να κερδίσουμε την ελευθερία μας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Νέο καμπανάκι για τα κρούσματα στην Κοζάνη- Τι δείχνουν οι έλεγχοι των τελευταίων ημερών- Θετικά δείγματα και στο Αστυνομικό Μέγαρο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Νέο καμπανάκι στους υγειονομικούς φορείς της περιοχής χτυπάει τις τελευταίες ώρες στην Π.Ε. Κοζάνης, καθώς έλεγχοι δειγμάτων της ...