Αρχική > Slider > Μέχρι τέλος Οκτώβρη η οριστική απόφαση για το κολυμβητήριο της Κοζάνης- Προς μη κατεδάφιση το στέγαστρο(;)

Μέχρι τέλος Οκτώβρη η οριστική απόφαση για το κολυμβητήριο της Κοζάνης- Προς μη κατεδάφιση το στέγαστρο(;)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την εξάντληση κάθε πιθανότητας ώστε να μην προχωρήσει η κατεδάφιση της στέγης τους κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης, εξετάζει η νέα δημοτική αρχή με το Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα, να τοποθετείται πρόσφατα και δημόσια για το συγκεκριμένο θέμα.

Προς την κατεύθυνση αυτή φαίνεται πως κινήθηκαν σήμερα και όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος στο γραφείο του, ενώ έγινε και επιτόπια αυτοψία στο χώρο του κολυμβητηρίου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και στελεχών της υπηρεσίας.

Η απόφαση για την οριστική επιλογή των περαιτέρω ενεργειών θα ληφθεί προς το τέλος του τρέχοντος μήνα και σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» η περίπτωση της μη κατεδάφισης αλλά της συντήρησης, συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα στη δημοτική αρχή εκφράζουν την άποψη πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, ώστε το Σεπτέμβριο το κολυμβητήριο του ΔΑΚ να δοθεί ξανά σε χρήση. Φυσικά πρώτιστο μέλημα για όλους τους εμπλεκόμενους αποτελεί η ασφάλεια όλων των χρηστών του κολυμβητήριου.

Η επιλογή της κατεδάφισης και της ανακατασκευής «φοβίζει» τους επιτελείς του Δήμου Κοζάνης, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως τόσο ο χρόνος όσο και τα χρήματα που απαιτούνται για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, είναι δυσεύρετα.

Πάντως η κόντρα μεταξύ νυν και πρώην δημοτικής αρχής συνεχίζεται με το συνδυασμό του Λάζαρου Μαλούτα να δίνει στη δημοσιότητα σχετικές φωτογραφίες από τη σημερινή σύσκεψη και την επίσκεψη στο κολυμβητήριο σχολιάζοντας: «ΕΜΕΙΣ απαντάμε με έργα».

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας