Αρχική > Slider > Με ρεκόρ εγγραφών η ΟΝΝΕΔ Κοζάνης στο 12ο συνέδριο- 24 σύνεδροι το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Με ρεκόρ εγγραφών η ΟΝΝΕΔ Κοζάνης στο 12ο συνέδριο- 24 σύνεδροι το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στην Αθήνα και το Metropolitan Expo, διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(4-6 Οκτωβρίου) το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα αναδείξει Πρόεδρο τον Παύλο Μαρινάκη(μοναδικός υποψήφιος).

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ μιλούν για μια κατακόρυφη αύξηση των εγγεγραμμένων μελών, σε σχέση με το συνέδριο επανίδρυσης τρία χρόνια πριν, με τον επίσημο αριθμό να ξεπερνά τις  70.500.

Οι σύνεδροι που αναδείχθηκαν και θα συμμετέχουν στο συνέδριο είναι 2.111 και από αυτούς περίπου 100 θα αποτελέσουν την νέα Κεντρική Επιτροπή της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος, ενώ 15 μέλη θα εκπροσωπούν την ΟΝΝΕΔ και στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον και στην Π.Ε. Κοζάνης, με την τοπική ΟΝΝΕΔ να αναδεικνύει μαζί με τη ΔΑΠ, 24 μέλη της στο συνέδριο.

Ανάμεσά τους ο Περιφερειάρχης της Οργάνωσης στη Δυτική Μακεδονία, Γρηγόρης Πούχιας, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Κοζάνης, Νίκος Πουλαράκης, τα μέλη της ΝΟΔΕ Κοζάνης, Γιάννης Μετίσογλου(συνεργάτης του πολιτευτή Χρόνη Ακριτίδη) και Βασίλης Μαμάτσιος, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βοΐου, Θωμάς Παπαγούσιας και οι Nικόλαος Βαργιάμης, Νίκος και Μάριος Φουρκιώτης και ο Βασίλης Λιάνας.

Την τοπική ΔΑΠ θα εκπροσωπήσουν οι Βασίλης Σούκης, Κώστας Τσίγκας, Χάρης Σεληνιωτάκης, Κωνσταντίνα Καραμούτα, Νίκος Γκουντινίδης, Χρήστος Αζναουρίδης, Βαγγέλης Ζανιάς, Αριστείδης Λαζαρίδης, Σέρτζιο Σίνο, Αναστάστιος Βαθής, Παναγιώτης Ιωάννου, Διονύσης Παυλόπουλος, Αλέξανδρος Σεγκούλης, Σπύρος Τάγκας και Νίκος Κρικέλας.

Όπως τονίζουν στον «Π» τα μέλη της τοπικής ΝΟΔΕ, υπήρξε ρεκόρ εγγραφών με τη συμμετοχή να φτάνει τα 800 μέλη.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας