Αρχική > Πολιτισμός > Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού – Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού – Δείτε φωτογραφίες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email 

Συνώνυμο της διασκέδασης και της παράδοσης κατέστη τις τελευταίες ημέρες το Άργος Ορεστικό με εκατοντάδες καρναβαλιστές όλων των ηλικιών να ξεχύνονται στους δρόμους και να γλεντούν με την ψυχή τους κατά το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού.

Άφθονο το κέφι, ο χορός και το τραγούδι που επικράτησαν τελικά τόσο των καθημερινών δυσκολιών όσο και των χαμηλών θερμοκρασιών και μετατράπηκαν σε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Η αρχή έγινε με τα μπουλούκια το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που κατέκλυσαν τις γειτονιές και στη συνέχεια την κεντρική πλατεία της πόλης και υποδέχθηκαν το 2016 με τον τρόπο που μόνο το Άργος Ορεστικό ξέρει.

Το εναρκτήριο σύνθημα της παρέλασης έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού, με τη συμμετοχή να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και τη σάτιρα και το χιούμορ των καρναβαλιστών να δείχνουν ότι η έμπνευση των Αργιτών δεν στερεύει ποτέ.

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν η επισκεψιμότητα από άλλες περιοχές, γεγονός το οποίο αποδεικνύει τη φήμη που έχει λάβει πλέον το Αργείτικο Καρναβάλι, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το ιδιαίτερο έθιμο της Πατερίτσας, τη δεύτερη μέρα του Ιανουαρίου, κατά την οποία οι γυναίκες πήραν τον πρώτο λόγο και έδωσαν δυναμικό παρών, διασκεδάζοντας για ώρες στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες:

πατερίτσα 3 (Medium)

 

πατερίτσα 2 (Medium) πατερίτσα 1 (Medium) παρέλαση 10 (Medium)  παρέλαση 8 (Medium) παρέλαση 7 (Medium) παρέλαση 6 (Medium) παρέλαση 5 (Medium) παρέλαση 4 (Medium) παρέλαση 3 (Medium) παρέλαση 2 (Medium) παρέλαση 1 (Medium) παραμονή 7 (Medium) παραμονή 6 (Medium) παραμονή 5 (Medium) παραμονή 4 (Medium) παραμονή 3 (Medium) παραμονή 2 (Medium) παραμονή 1 (Medium)

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις 9 το πρωί έως ...