Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Με επιτυχία το σεμινάριο που διοργάνωση Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα “Φόρμες Google”

Με επιτυχία το σεμινάριο που διοργάνωση Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας με θέμα “Φόρμες Google”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την Τετάρτη 10/3/2021, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών από όλη την Ελλάδα, η εναρκτήρια διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση του κύκλου εξ αποστάσεως σεμιναρίων Μαρτίου – Απριλίου 2021 που υλοποιεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας αξιοποιώντας τους Πόλους Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ (pektpe.xyz) σε συνεργασία με τον ΣΕΕ Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Ο κύκλος αυτός περιλαμβάνει πέντε θεματικές ενότητες, η επιλογή των οποίων έγινε με γνώμονα την χρησιμότητα τους στο εκπαιδευτικό έργο.  Η πρώτη θεματική ενότητα έχει τίτλο “Φόρμες Google” και αναλύθηκε ο τρόπος δημιουργίας και επεξεργασίας διαδικτυακού ερωτηματολογίου, ερευνών και κουίζ με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Εισηγήτρια στην εκδήλωση ήταν η καθηγήτρια πληροφορικής του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Καστοριάς κα. Καλτσιάδου Μαρία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον υπερσύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCqXiSXpk32NN9dXOnG818fg

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...