Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας

Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Δημόσιου ΙΕΚ Πτολεμαΐδας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Παρουσία του συνόλου των εκπαιδευομένων και εκπαιδευτικών του , το Δημόσιο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.

Κόβοντας την καθιερωμένη πίτα η Διευθύντρια του ΙΕΚ Σοφία Μπέση , υποδέχθηκε θερμά τους σπουδαστές καθηγητές και προσκεκλημένους σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Παντελίδης, μέσα σε ιδιαίτερα γιορτινό κλίμα τονίζοντας τα εξής: » Σας καλωσορίζουμε σήμερα στην εκδήλωση κοπής πίτας του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας και σας ευχόμαστε να περάσετε καλά. Σήμερα μας τιμούν με την παρουσία τους ο Διευθυντής και ο Υποδιευθυντής του ΔΙΕΚ Καστοριάς κύριοι Τζιώτζης Απόστολος και Ευστρατίου Φώτης αντίστοιχα.
Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία, νέες ιδέες και επίτευξη των στόχων για τον καθένα και την καθεμία από εσάς και να κάνω ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που μόλις που αποχαιρετήσαμε.
Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τους δύο Υποδιευθυντές κυρία Ευρυδίκη Σαββουλίδου και Χρήστο Κωτσόπουλο, καθώς και τους δύο συναδέλφους που πλαισιώνουν τη γραμματεία του ΔΙΕΚ κυρίους Ιωάννη Μαρτινάκη και Χρήστο Σίσκο , για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκπαιδευτές και τους καταρτιζόμενους για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε όλες αυτές τις εθελοντικές δράσεις , στις οποίες συμμετείχαν σπουδαστές και εκπαιδευτές του ΙΕΚ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας ,της προσφοράς και της αλληλεγγύης σε ευαίσθητα κυρίως κοινωνικά θέματα.
Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πλαίσιο και φέτος με νέες ιδέες, δράσεις και πολλές εκπλήξεις . Η συμβολή όλων εσάς ήταν καταλυτική για την αναβάθμιση του ρόλου ,τη βελτίωση ποιότητας και την επίτευξη των στόχων του ΙΕΚ».
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Διευθυντής του ΙΕΚ Καστοριάς εξήρε το σημαντικό έργο του ΙΕΚ Πτολεμαΐδας ,συγχαίροντας τους συντελεστές ,ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη της διασκέδασης η όμορφη Κομπανία του Πέτρου Παπαδόπουλου παρασύροντας όλους σε ένα μοναδικό γλέντι με κέφι και πολύ χορό.
Να σημειωθεί ότι ο τυχερός που κέρδισε το «φλουρί» ήταν ο Ιωάννης Τριανταφυλλίδης ,από το Τμήμα Στελέχους Ασφαλείας προσώπων και Υποδομών.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου