Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κοζάνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κοζάνη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Κοζάνη την Παρασκευή 17 Μάη στην κεντρική πλατεία. Οι μαθητές της πόλης έδωσαν την απάντησή τους στα σενάρια που ετοιμάζουν για αυτούς, ΕΕ, κυβέρνηση και αστική τάξη, χωρίς αυτούς,  καθώς έντονο ήταν το αντιφασιστικό κλίμα που επικρατούσε.

Οι μαθητές συζήτησαν με τα μέλη της ΚΝΕ για τη ζωή τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί και οι οικογένειές τους, αλλά και ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση.  Μοιράστηκαν αρκετά ερωτηματολόγια και από τη συζήτηση φάνηκε ότι η νεολαία έχει έντονο το αντιφασιστικό αίσθημα,  δε σκύβει το κεφάλι και θα ψηφίσει όπως αγωνίζεται. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Ακολούθησε ομιλία από την Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, και το πρόγραμμα έκλεισε  με συναυλία από τους  Splash.  Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι μαθητές είχαν ευκαιρία να κουβεντιάσουν, να ακούσουν μουσική να δουν τις εκθέσεις ζωγραφικής με θέμα Ενάντια στον Πόλεμο και να παίξουν πινκ-πονκ και σκάκι. Επίσης, στο χώρο του Φεστιβάλ υπήρχε χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ με δημιουργική απασχόληση, θεματικά ταμπλό και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team