Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με ελλείψεις εκπαιδευτικών χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Ν. Κοζάνης – Ο αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας  

Με ελλείψεις εκπαιδευτικών χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Ν. Κοζάνης – Ο αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας  

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με δεκάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών αλλά πληθώρα ευχών για καλή χρονιά και καλή πρόοδο ξεκίνησε σήμερα η φετινή σχολική χρονιά στα σχολεία του Νομού Κοζάνης.

IMG_2306

gampouras giannis

Μιλώντας στον αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, Γιάννης Γκαμπούρας, ανέφερε ότι η διεύθυνση έκανε μια μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να ξεκινήσουν όλα τα σχολεία τη λειτουργία τους χωρίς προβλήματα, ενώ παράλληλα και οι δήμοι έκαναν κι εκείνοι μια μεγάλη προσπάθεια να συντηρήσουν τα σχολικά κτήρια παρ’ όλο ότι δεν πήραν φέτος οικονομική ενίσχυση για να γίνουν όπως έπρεπε οι επισκευές σχολικών μονάδων. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους άνδρες της Τροχαίας για την βοήθεια που παρέχουν ώστε να είναι ασφαλείς οι μαθητές των σχολείων και ευχήθηκε μια καλή σχολική χρονιά.

Σε δήλωσή του στον «Π» ο κ. Γκαμπούρας ανέφερε ότι τα σχολεία λειτουργούν από σήμερα κανονικά, «ειδικότερα τα πρωινά τμήματα», καθώς παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κενά στα σχολεία σε ειδικότητες, τα οποία αναμένονται να καλυφθούν την ερχόμενη εβδομάδα με τις προσλήψεις των αναπληρωτών από προγράμματα του ΕΣΠΑ: ένα για τα ολοήμερα σχολεία, ένα για σχολεία αναμορφωμένου προγράμματος και ένα για τα ειδικά σχολεία.

tsoktouridis giann

Τη συνεργασία όλων των γονέων με τους δασκάλους των παιδιών τους ζήτησε ο σχολικός σύμβουλος, Δημήτρης Πλωμαρίτης, ενώ τις ευχές του δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για καλή σχολική χρονιά μετέφερε ο αντιδήμαρχος Εορδαίας Γιάννης Τσοκτουρίδης.

Συστάσεις προς τα παιδιά να είναι προσεκτικά όταν προσέρχονται και όταν φεύγουν από το σχολείο τους απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Τμήματος Τροχαίας Πτολεμαΐδας Παναγιώτης Αβραμίδης, εκφράζοντας επίσης ευχές για μια καλή σχολική χρονιά.

IMG_2302

IMG_2300 IMG_2301

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη