Αρχική > Αρθρογραφία > Με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Υπόθεση όλων μας η ΜΑΣΤΙΓΑ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών Υπόθεση όλων μας η ΜΑΣΤΙΓΑ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


Το οφειλόμενο. χρέος μας, απέναντι σε ένα Κοινωνικό πρόβλημα που είναι υπόθεση όλων μας και «δεν είναι μόνο πρόβλημα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας», έρχεται να μας υπενθυμίσει για μία ακόμα φορά η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Η μέρα αυτή ,που έχει καθιερωθεί να είναι η 26η Ιουνίου, αποτελεί έστω και με αυτή τη μορφή, την ημέρα της «κοινωνικής μας ενοχής» , για όσα δεν επιμέναμε τόσα χρόνια να γίνουν , προκειμένου να συμπληρωθούν υποδομές στη Χώρα και στην ευρύτερη περιοχή μας, να επεκταθεί η πρόληψη και να προληφθεί η εξάρτηση για αυτούς που έχουν ξεκινήσει τη χρήση των ναρκωτικών και να μην υπάρχει εξαρτημένος, που να στερείται το δικαίωμα στη θεραπεία.
Οι στόχοι που έχουν τεθεί, σύμφωνα με το εθνικό σχέδιο δράσης για τα ναρκωτικά , εξακολουθούν να παραμένουν «κενό γράμμα» χωρίς την ίδια τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στο σύνολό της , με την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου και την υποστήριξη των γονέων να βοηθούν τα παιδιά τους, καθώς και την κοινή δράση της επιστημονικής κοινότητας, όπως επίσης και την εφαρμογή προγραμμάτων ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΎΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ , στη νέα γενιά.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι «μάχες» λιγνίτη & Φυσικού Αερίου, με φόντο τον Πρωθυπουργό στο Βελλίδειο – Γράφει ο Αντώνης Κ. Πουγαρίδης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με περισσότερο οικονομικούς, αλλά και περιβαλλοντικούς όρους ελήφθη η απόφαση του Πρωθυπουργού για το πρόωρο κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων ...