Αρχική > Slider > Μαζικές διακοπές ρεύματος σε κακοπληρωτές – Ανήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΕΗ από την Πτολεμαΐδα

Μαζικές διακοπές ρεύματος σε κακοπληρωτές – Ανήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΕΗ από την Πτολεμαΐδα

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με μαζικές διακοπές ρεύματος προσπαθεί η ΔΕΗ να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η επιχείρηση λόγω των ανείσπρακτων λογαριασμών ρεύματος, το σύνολο των οποίων ανέρχονται στα 2 δις ευρώ, κάνοντας αρχή από τους κακοπληρωτές.

Τις μαζικές διακοπές ρεύματος ανήγγειλε από την Πτολεμαΐδα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης, αναφερόμενος στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η επιχείρηση. Χαρακτήρισε «κρίσιμο το θέμα της ρευστότητας με τους ανείσπρακτους λογαριασμούς» για την επιχείρηση την ώρα που η ΔΕΗ καταστρώνει το στρατηγικό της σχεδιασμό και ξεδιπλώνει το επενδυτικό της πρόγραμμα με την ανέγερση της νέας μονάδας στην Πτολεμαΐδα και την αναβάθμιση μονάδων στην περιοχή μας όπως στον Άγιο Δημήτριο και στο Αμύνταιο.

Ανέφερε ότι με το νέο πληροφοριακό σύστημα που έχει η ΔΕΗ ήδη έχουν εντοπιστεί πάρα πολλοί καταναλωτές που δεν έχουν ανταποκριθεί στην εξόφληση των οφελών τους και θα αναγκαστεί η επιχείρηση να αποδυθεί σε μαζικές διακοπές ρεύματος σε καταναλωτές, λόγω χρέους, ακόμα και σε οικιακούς καταναλωτές.

Παρατήρησε μάλιστα ότι από τα στοιχεία της ΔΕΗ προκύπτει ότι πληρώνουν εκείνοι που δεν έχουν και πολλοί από αυτούς που έχουν δεν πληρώνουν, εντάσσοντας στους πιο συνεπείς καταναλωτές τους κατοίκους της Φλώρινας, όπως και τους κατοίκους του Καρπενησίου και του Διδυμοτοίχου, σε αντίθεση με άλλες περιοχές που δεν έχουν χτυπηθεί από την κρίση όπου η ασυνέπεια είναι χαρακτηριστική. «Εμείς κάναμε τις διευκολύνσεις μας. Τώρα το μπαλάκι είναι στο τερέν των καταναλωτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα των μαζικών διακοπών ρεύματος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη