Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Μαθήτριες και μαθητές του ιδιωτικού Γυμνασίου Πτολεμαϊδος το 1959 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/9/2019

Μαθήτριες και μαθητές του ιδιωτικού Γυμνασίου Πτολεμαϊδος το 1959 – Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 11/9/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στην Πτολεμαϊδα, την αναφερόμενη χρονική περίοδο, λειτουργούσαν και 2 ιδιωτικά Γυμνάσια, των, Παπαγεωργίου- Λεσγίδου-Δάγλα και Κώστα Μαυρομάτη, με σημαντικό αριθμό μαθητών, αλλά και επιτυχιών.

Στη φώτο μας, μαθήτριες και μαθητές της 3ης τάξης του ιδιωτικού Γυμνασίου Παπαγεωργίου κ. λ. π., σε εκδρομή στο χώρο του  σιδηροδρομικού σταθμού το 1959.

Πάνω: Πέκος Βασίλης, Τζίβα Δέσποινα (Πιπίνα), Μάνου Αναστασία, Χατζηπαντελή Πόπη, Καραλάζου Ρούλα, Βίττης Φιλοποίμην, η καθηγήτρια Αγγλικών, η άγνωστή μας X;, Κωτσίδης Χάρης, Σταφυλίδου, από Αρδασσα, ο άγνωστός μας X; και Χαριτοπούλου, από Φιλώτα.

Κάτω. Ο άγνωστός μας X;, Τσακίρη Στέλλα, Χατζοπούλου Ευνίκη (η Γιατρός), οι άγνωστοί μας X;, X;. και ο Γεωργιάδης  από το Προάστιο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team