Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι > Μαθήτριες και μαθητές του Γυμνασίου σε ετοιμότητα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1940 -Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 30/10/2019

Μαθήτριες και μαθητές του Γυμνασίου σε ετοιμότητα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 1940 -Από τη στήλη του κ. Γ. Καζαντζή στον Παλμό 30/10/2019

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η μαθητιώσα νεολαία μας, τιμά κάθε έτος τις Εθνικές εκδηλώσεις με την αθρόα συμμετοχή της στις εκάστοτε παρελάσεις.
Όμως, στη σημερινή μας φώτο Νο 4, είναι βέβαιο, πως, περισσότερο συγκινήθηκαν οι παλιοί απόφοιτοι και όχι μόνο για την άριστη εμφάνιση του ΤΙΜ των σημαιοφόρων στην είσοδο, αλλά και για τη θέα του αξέχαστου και πανέμορφου παλιού μας Γυμνασιακού κτιρίου με τις τόσες νεανικές αναμνήσεις τους, που η εξαφάνισή του, ήταν ότι χειρότερου μπορούσε να γίνει για την πόλη μας.
Νιώθουμε, φίλες και φίλοι, την πικρία των αισθημάτων, που πηγάζουν από τα ωραιότερα νεανικά σας μαθητικά χρόνια, για την πικρία της απώλειας του παλιού Γυμνασίου μας, γ΄αυτό και ο γράφων προτίθεται να σας αποστείλει, σε μέγεθος της επιθυμίας σας, αντίγραφο της σημερινής φώτο, με ή χωρίς τους μαθητές, όπου και να βρίσκεσθε, αρκεί να μας το ζητήσετε και μόνο.
Στη φώτο μας, το ΤΙΜ της σημαίας, αποτελούν:
Σειρά 1η: Η Βλαδενοπούλου Σοφία, ο σημαιοφόρος, Σιδηρόπουλος Υπάτιος και η Τσιλφίδου Αγγελική.
Σειρά 2η: Ο Παυλίδης (Γιος εφοριακού), η Κασαμπαλίδου Ελένη, ο Πατρικίδης Στέφανος και δεξιά-αριστερά συντεταγμένοι, μαθήτριες και μαθητές, ενώ οι κ.κ. καθηγητές, στην είσοδο του κτιρίου περιμένουν το σύνθημα του αλυτάρχη για την εκκίνηση προς παρέλαση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team