Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Προτάσεις > Μαργαρίτης Κουγιώνης (Sonia Resort, Χαλκιδική): Προβληματισμός για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων – «Χρειαζόμαστε τον κόσμο»

Μαργαρίτης Κουγιώνης (Sonia Resort, Χαλκιδική): Προβληματισμός για τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων – «Χρειαζόμαστε τον κόσμο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για το στοίχημα επαναλειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων στις τουριστικές περιοχές και ειδικά στην Χαλκιδική, μίλησε στον ΣΚΑΙ ο Μαργαρίτης Κουγιώτης, επιχειρηματίας, από το Sonia Resort στη Χαλκιδική.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος για το πώς θα λειτουργήσουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα εστιατόρια, καφέ που διαθέτουν αυτές, τονίζοντας ότι: «Θα δουλέψουν τα μισά τραπέζια, όλα μισά. Απολύμανση θα γίνεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, στη ρεσεψιόν, στην καφετέρια. Αν μας βάλουν και στον αέρα, θα το κάνουμε», τονίζει με νόημα, λέγοντας πως «χρειαζόμαστε τον κόσμο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η υπεύθυνη του Sonia Resort, Γεωργία Κουγιώνη, τονίζοντας πως όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου και φυσικά τα δωμάτια θα απολυμαίνονται με ατμοκαθαριστές, ενδελεχώς.

Με πολύ αυστηρούς όρους θα γίνεται και το σερβίρισμα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υφίστανται εφέτος και μπουφέδες, τονίζει το ρεπορτάζ, ενώ στα εστιατόρια θα υπάρχει ελάχιστος χώρος ανά τραπέζι και μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι.

Η Χαλκιδική, άλλωστε, αποτελεί πόλο έλξης για καλοκαιρινές διακοπές και για αρκετούς κατοίκους της περιοχής, με το φετινό καλοκαίρι να βρίσκει τους επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού να βαδίζουν σε αχαρτογράφητα νερά…

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Funny Bunny εκπτώσεις σε επώνυμα παιδιά ρούχα έως και -70%!

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email »Για μοναδικές, στυλάτες εμφανίσεις, δείτε τώρα τη μεγάλη ποικιλία σε πανέμορφα παιδικά ρούχα αποκλειστικά ...