Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μανώλης Κεφαλογιάννης στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας: «Η ΝΔ θα κερδίσει και τις τέσσερις εκλογές που έχουμε μπροστά μας»

Μανώλης Κεφαλογιάννης στην εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Εορδαίας: «Η ΝΔ θα κερδίσει και τις τέσσερις εκλογές που έχουμε μπροστά μας»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και τις τέσσερις εκλογικές μάχες που βρίσκονται μπροστά της, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μιλώντας απόψε στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Εορδαίας, που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαΐδα -στην κατάμεστη αίθουσα της Splendor.

Ο κ. Κεφαλογιάννης έκανε ειδική αναφορά στο Σκοπιανό, καταγγέλλοντας ότι πρόκειται «για μια επαίσχυντη συμφωνία», διότι «παραχωρήσαμε εθνικά μας δίκαια, παραχωρήσαμε όνομα και εθνότητα και αυτό δυστυχώς είναι μια μεγάλη εθνική ήττα». Τόνισε ότι «η Μακεδονία είναι ελληνική, δεν μπορεί κανείς να την αφαιρέσει από τους Έλληνες και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μπορέσουμε να διορθώσουμε αυτό το εθνικό λάθος», εξηγώντας ότι αυτό που μπορεί να γίνει τώρα είναι «να εμποδίσουμε το δρόμο των Σκοπιανών στην ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με το βέτο που έχουμε», γιατί «θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν υπάρχουν αλυτρωτικές τάσεις.»

«Φιλοδοξούμε να έχουμε τέσσερις βουλευτές στο Ν. Κοζάνης»

Ο κ. Κεφαλογιάννης αναφερόμενος στις τέσσερις εκλογικές μάχες που έχει μπροστά της η παράταξη είπε «αρκετά με τον κ. Τσίπρα», χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις εθνικές εκλογές «μητέρα όλων των μαχών, γιατί αυτή θα δώσει την κατεύθυνση της Ελλάδας για το μέλλον. Και εδώ, φιλοδοξούμε στο νομό (Κοζάνης) να έχουμε τέσσερις βουλευτές όπως έχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε μεγάλη, θριαμβευτική παρουσία και στις Ευρωεκλογές. Θέλουμε νίκη στις περιφερειακές και μεγάλη νίκη στις δημοτικές εκλογές. Αυτές τις τέσσερις νίκες καλούμαστε να δώσουμε, γιατί αυτή η παράταξη θα κληθεί για άλλη μια φορά να σηκώσει στην πλάτη της την Ελλάδα και να βγάλει τη χώρα στο ξέφωτο.»

«Είμαστε», πρόσθεσε «υπερήφανοι γι’ αυτή την παράταξη. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είμαστε υπερήφανοι για τον ιδρυτή της παράταξής μας τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνο Καραμανλή», για «την πορεία μας και τη στάση μας όλα αυτά τα χρόνια, για τη στάση μας στα θέματα τα εθνικά και είμαστε και υπερήφανοι γιατί δεν παραχωρούμε ούτε την κοινωνική δικαιοσύνη στις ιδεοληψίες και την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς έχουμε μια ευθύνη και έχουμε και ένα όραμα: πως το πιο φτωχό παιδί από μια περιοχή, όπως είναι η Δυτική Μακεδονία με τη μεγάλη ανεργία, μέσα σε μια γενιά μπορεί να ικανοποιήσει όλες του τις φιλοδοξίες, από το να κυβερνήσει αυτή τη χώρα έως να φτάσει στα υψηλότερα αξιώματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Πιστεύουμε στην Ελλάδα. Με τη βοήθεια όλων σας η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει και τις τέσσερις εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τις φιλοδοξίες, τις ανάγκες και τις θελήσεις όλων των Ελλήνων πολιτών».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μ. Κεφαλογιάννη που αποδέχθηκε την πρόσκληση να είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, εξέφρασε η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Εορδαιας Δώρα Καλέση, ευχαριστώντας επίσης όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από το Ν. Κοζάνης αλλά και τα μέλη και τους φίλους της ΝΔ από την ευρύτερη περιοχή, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρακαλώ να υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ σύνδεσμος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη