Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μαμάτσειο: Επιστρέφουν στο Νοσοκομείο 12 γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό – Αρνητικό το τεστ στον 78χρονο για κορωνοϊό

Μαμάτσειο: Επιστρέφουν στο Νοσοκομείο 12 γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό – Αρνητικό το τεστ στον 78χρονο για κορωνοϊό

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Δώδεκα γιατροί και νοσηλευτές, που είχαν τεθεί προληπτικά σε καραντίνα, μετά την εισαγωγή ενός περιστατικού 78χρονου στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ύποπτα συμπώματα, επιστρέφουν τελικά στην εργασία τους, μιας και το τεστ του 78χρονου επέστρεψε αρνητικό.

Θυμίζουμε ότι ο άνδρας ηλικίας 78 ετών είχε φτάσει στο Νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος και άλλα προβλήματα και έπειτα αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο για κορωνοϊό. Για προληπτικούς λόγους οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιέθαλψαν μπήκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό, που άρθηκε το βράδυ της Τετάρτης όταν επέστρεψε αρνητικό το τεστ.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Προς τον «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ» του ΤΕΝΙΣ οδεύει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ! (της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Με πάρα πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΕΝΙΣ, το διάστημα 12 με ...