Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > «Μάγεψε» το κοινό η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα»: Μοναδική μουσική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης τρομπετίστα Vince Di Martino

«Μάγεψε» το κοινό η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα»: Μοναδική μουσική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης τρομπετίστα Vince Di Martino

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μια μοναδική μουσική συνεργασία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» με τον παγκοσμίου φήμης τρομπετίστα Vince Di Martino, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.
Η «Πανδώρα» σε συνεργασία με τον διάσημο Αμερικανό σολίστ, παρουσίασαν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα με τζαζ ήχους και πολλούς εντυπωσιακούς αυτοσχεδιασμούς, με τη συμμετοχή του τρομπετίστα Γεράσιμου Ιωαννίδη, και φυσικά υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Νίκου Χρυσοχόου.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Κοζάνης με αυτή τη συνεργασία απέδειξε τις ικανότητές της, ανέδειξε τη μουσική της δεινότητα και ανέβασε των πήχη των προσδοκιών υψηλότερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Vince DiMartino είναι ένας από τους πιο φημισμένους τρομπετίστες και καθηγητές της Αμερικής και είναι γνωστός ως καλλιτέχνης της τζαζ. Υπήρξε κορυφαίος και σολίστας στη Lionel Hampton Band, στη Chuck Mangiore Band, στη Clark Terry Band, στη Eastman Arranger’s Holiday Orchestra, ενώ έχει παίξει με μερικά από τα καλύτερα κολεγιακά τζαζ σύνολα.

https://www.youtube.com/watch?v=KHExSvMD5zo

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team