Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μ. Παπαδόπουλος: «Απολύτως καμία ανησυχία για τη Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα»

Μ. Παπαδόπουλος: «Απολύτως καμία ανησυχία για τη Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

ΟΙ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

– «Αναβαθμίζεται σαν σχολή και θα παραμείνει ως έχει η λειτουργία της στην Πτολεμαΐδα»

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο West και τον Δημήτρη Βακρατσά, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος επανέλαβε πως δεν υπάρχει «απολύτως καμία ανησυχία» για τη Σχολή Πυροσβεστικής, προσθέτοντας πως η τοποθέτησή του έγινε προς απάντηση των όσων έγραψε ο Θ. Καρυπίδης.

«Δεν ξέρω με ποιος κάνει παρέα και ποιους συμβουλεύεται και δεν με ενδιαφέρει κιόλας . Αυτά που ειπώθηκαν είναι ανυπόστατα . Υπάρχει ένα σχέδιο νόμου που είναι προς διαβούλευση. Επίσημα και υπεύθυνα ανακοίνωσα μετά από συζήτηση και με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με τον Γενικό Γραμματέα, όχι απλώς δεν υποβαθμίζεται αλλά το 2020 θα γίνει ανώτατη θα αυξηθούν τα εξάμηνα φοίτησης και θα παραμείνει η λειτουργία της ως έχει στην Πτολεμαΐδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Επίσης, ο ίδιος προσέθεσε με νόημα πως από την προηγούμενη κυβέρνηση σε 4.5 χρόνια ένα μόνο ένα θετικό για την περιοχή και αυτό ήταν η σχολή πυροσβεστικής. «Εμείς θα το διατηρήσουμε και θα το ενδυναμώσουμε, όπως ακριβώς κάναμε», είπε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει τις αιχμές του Θ. Καρυπίδη για «νιφάδες» (σ.σ. με έμμεση αναφορά τις εκδηλώσεις της Πτολεμαΐδας άρα τον Δήμο Εορδαίας) και ερωτηθείς ο κ. Παπαδόπουλος αν πρόκειται για έμμεση αναφορά στον Π. Πλακεντά ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως δεν ξέρει σε τι αναφέρεται και οι εν λόγω εκδηλώσεις είναι απόλυτα επιτυχημένες.

Επίσης, ο κ. Παπαδόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ο ίδιος ανέφερε στη γραπτή του τοποθέτηση περί «fake news της Κουμουνδούρου», λέγοντας ότι «κάποιοι δεν βάζουν μυαλό παρά τα όσα έχουν πάθει και δεν μπορούν να παίζουν με fake news», εκφράζοντας  την ελπίδα πως η χρονιά αυτή θα είναι διαφορετική και πως «θα σταματήσουμε να ακούμε ανθρώπους που δεν έχουν σοβαρότητα».

Περί απολιγνιτοποίησης

Επίσης, αναφέρθηκε στους στόχους που καλείται να βάλει η περιοχή ενόψει της απολιγνιτοποίησης, προσθέτοντας πως και ο ίδιος προβληματίζεται από τις εξελίξεις για τα πάντα, λέγοντας πως «με προβληματίζουν τα πάντα αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ΝΔ έχει αποδείξει διαχρονικά ότι την ενδιαφέρει η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα. Η αλήθεια είναι πως γίνεται λίγο γρήγορα (σ.σ. η απολιγνιτοποίηση), αλλά το θέμα είναι τι θα κερδίσει η περιοχή μας και εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι θα κερδίσει πολλά και σοβαρά».
Τέλος, αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα του κόσμου, λε΄γοντας πως ο κόσμος ανταποκρίνεται στις κινήσεις της ΝΔ και θα καταλάβει πως έρχεται νέα σελίδα για τον τόπο και αυτό θα φανεί περισσότερο στα νομοσχέδια και τις κινήσεις που έρχονται, στη λογική να ανακάμψει η χώρα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου, γεννημένη στη Χαραυγή Κοζάνης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα σήμερα, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική, η Σοφία Αδαμίδου, δημοσιογράφος του ...