Αρχική > Επιχειρήσεις > Μ. Κριθαρίδης: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταποντίζονται ενώ η Κυβέρνηση ενισχύει μόνο τις πολύ μεγάλες

Μ. Κριθαρίδης: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταποντίζονται ενώ η Κυβέρνηση ενισχύει μόνο τις πολύ μεγάλες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καταποντίζονται σύμφωνα με έρευνα του ΕΒΕΑ, ενώ η Κυβέρνηση ετοιμάζεται για περαιτέρω περιοριστικά μέτρα που θα πλήξουν ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητα τους. 8 στις 10 επιχειρήσεις έχουν μειωμένο τζίρο και το 65% κρίνει ως ανεπαρκή τα μέτρα της Κυβέρνησης, θεωρώντας πως δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.

Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που βρισκόταν διαχρονικά στο στόχαστρο της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα, βρίσκεται μετά και τις επιπτώσεις της πανδημίας σε εξαιρετικά δεινή οικονομική κατάσταση.

Το μέλλον δυστυχώς προδιαγράφεται δυσοίωνο, με μία Κυβέρνηση που πολύ εύκολα επιβάλει περιοριστικά μέτρα, αλλά εξαιρετικά δυσκολία στηρίζει εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν φροντίζει κιόλας να στηριχθούν μόνο συγκεκριμένες και μεγάλες επιχειρήσεις της ολιγαρχίας. Την καλούμε έστω και τώρα να αλλάξει ρότα.

 

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η ενημέρωση της ΠΑΝΣΕΚΤΕ για τη δημοσίευση της πρόσκλησης ΕΣΠΑ Εστίασης – κεφάλαιο κίνησης 7%

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητοί Συνάδελφοι, Δημοσιεύθηκε στις 12 Μαΐου 2021 από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων η αναμενόμενη προκήρυξη της Νέας ...