Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > LUBEN: Η αμήχανη στιγμή που ο σιατιστινός ΥΠΟ εξηγεί στον Τσίπρα ότι το ΜΑΜΑ είναι για την οικογενειοκρατία!

LUBEN: Η αμήχανη στιγμή που ο σιατιστινός ΥΠΟ εξηγεί στον Τσίπρα ότι το ΜΑΜΑ είναι για την οικογενειοκρατία!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


O Υποτέσλα Τάσος Καρακώστας δεν μπήκε απλά στο καρτέλ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έδωσε κι ένα τζάμπα σεμινάριο ερμηνείας τραπ στιχουργικής

Εμείς δεν ξεχνάμε την μόνη αληθινή προφητεία για το μέλλον της ραπ στην Ελλάδα:

Ο σατράπης της εγχώριας trap (no pun intended) πάντως δε φάνηκε να σταματάει κάπου την όλη φάση «φέρνω το κλαμπ στην πολιτική» (ή φέρνει την πολιτική στο κλαμπ), καθώς έβγαλε σέλφι, φωτογραφίες και βίντεο περίπου με όποιον ύποψήφιο βρήκε μπροστά του: τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλιόπουλο, την υποψήφια περιφερειάρχη Δούρου, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γεωργούλη και πιθανώς και τον υποψήφιο θυρωρό του Gazarte που κάνει ακόμη πρακτική. Κάποιος με πολύ κακό χιούμορ μπορεί να έλεγε ότι κεφαλαιοποίησε τη βόλτα του, αλλά εμείς δεν λέμε τέτοια.

Δυστυχώς έλειπε ο Sin Boy από αυτό το λουτρό, αν και η αλήθεια είναι πως το αμαρτωλό αγόρι του πρώην αντιμνημονιακού στρατοπέδου αναπλήρωσε το κενό:

Στη συνέχεια βέβαια το γύρισε σε πιο κλασσικότροπα μοτίβα, καθώς όπως θα έλεγε και η Τζούλια Αλεξανδράτου, στόχος είναι τα:

Η πραγματική κορύφωση της φάσης όμως ήταν ήρθε η ώρα για σεμινάριο trap στιχουργικής. Μιλάμε φυσικά για τη στιγμή που ο ΥΠΟ εξήγησε στον Τσίπρα ότι το «ΜΑΜΑ» έχει βασικά ως θέμα την οικογενειοκρατία:

 

Αν δε σας αρέσει αυτή η θεωρία πάντως, κανένα πρόβλημα γιατί ως ακόλουθος της σχολής του Γκράουτσο Μαρξισμού, ο ΥΠΟ έχει κι άλλη μία. Πιο συγκεκριμένα, την ερμηνεία του «ΜΑΜΑ» που έδωσε στα 3 Μούτρα Late Night, των οποίων είναι καλεσμένος σήμερα το βράδυ.

Μια τέτοια φάση δηλαδή:

By Johnny O’Malaf

Δεν θα σας πούμε ψέματα, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τίποτα από όλα αυτά.

πηγή: luben.tv

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team