Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Λουκέτα για τον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ στην Πτολεμαΐδα – Πάγωσε το Deal με ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Λουκέτα για τον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ στην Πτολεμαΐδα – Πάγωσε το Deal με ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Απρόσμενα έκλεισαν σήμερα Δευτέρα το πρωί, με μια τοιχοκολλημένη ανακοίνωση προς τους πελάτες τους, τα 2 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην Πτολεμαΐδα, μεγαλώνοντας δυστυχώς τον κατάλογο με τους ανέργους στην περιοχή.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους εργαζομένους το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν έμαθαν πως το πρωί της Δευτέρας θα τους κοινοποιηθεί η απόλυσή τους και θα λάβουν τη σχετική αποζημίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα που δεν είχε καλά οικονομικά αποτελέσματα ήταν αυτό της Οδού Δήμητρας, το οποίο συμπαρέσυρε και το άλλο της Λαϊκής Αγοράς. Η απόφαση για απόσυρση από την αγορά της Εορδαίας, ελήφθη από τους υπευθύνους της Εταιρείας, στα πλαίσια ευρύτερου συμμαζέματος, μετά και τις δυσμενείς εξελίξεις και το πάγωμα στην εξαγορά του ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ από τον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, που διέρρευσε σήμερα.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ EURO2DAY.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Πάγωσαν», όπως πληροφορείται η στήλη, οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς της Βερόπουλος από τη Σκλαβενίτης.

Η άρδην αλλαγή των δεδομένων σε τράπεζες και οικονομία λόγω της επιβολής των capital controls εξηγεί, σύμφωνα με πηγές που παρακολούθησαν από νωρίς τις διαπραγματεύσεις, τη στάση αναμονής που επιλέγει η πλευρά του αγοραστή και όσοι χρηματοδοτούν το deal βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Μένει να φανεί αν μετά το ζύγισμα των νέων παραμέτρων η συμφωνία θα προχωρήσει με κάποιες αλλαγές στη δομή της, ή αν οι αποφάσεις θα ληφθούν αφού οριστικοποιηθεί ο τρόπος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χαρδαλιάς: ΕΠΙΣΗΜΟ: Επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 19/4 το λιανεμπόριο στην ΠΕ Κοζάνης με click away – Παραμένει στο «βαθύ κόκκινο»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την επανέναρξη του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης με τη μέθοδο του click away, από την προσεχή Δευτέρα 19/4, ...