Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Λήψη μέτρων για τα ομαδικά αθλήματα εξετάζει η κυβέρνηση

Λήψη μέτρων για τα ομαδικά αθλήματα εξετάζει η κυβέρνηση

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Από εκεί που έστω και για λίγες ώρες είχε ανακοινωθεί το άνοιγμα των εξεδρών στο 10% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων στη Σούπερ Λιγκ και μια ημέρα μετά με παρέμβαση του πρωθυπουργού η απόφαση πάρθηκε πίσω, η αύξηση των κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες οδηγεί την κυβέρνηση στην εξέταση λήψης μέτρων στα ομαδικά αθλήματα, μηδέ του ποδοσφαίρου εξαιρουμένου.

Για το θέμα πρόσθετης λήψης μέτρων μίλησε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, στην καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. Ο κύριος Τσιόδρας απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιβολή νέων μέτρων, είπε ότι το θέμα αυτό έχει ήδη τεθεί στην επιτροπή θα συζητηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 29/10 και έφερε ως παράδειγμα τα σπορ που χρειάζονται σωματική επαφή.

Συγκεκριμένα ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε τα εξής: Σκεφτόμαστε κι άλλα μέτρα που θα μπορούσαν να δουλέψουν παραπάνω, επιπλέον δηλαδή στα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί». Μάλιστα θέλοντας να φέρει ένα παράδειγμα είπε ότι υπάρχουν περιστάσεις στη ζωή μας που πρέπει να μιλήσουμε φωναχτά, να είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην διασκέδαση. Όπως τόνισε «η μουσική καλό είναι να είναι χαμηλά ώστε να ακουγόμαστε και να μην απαιτείται να φωνάζουμε περισσότερο, καθώς όσο περισσότερο φωνάζουμε τόσο περισσότερο αεροσταγονίδια εκπέμπονται από το στόμα μας».

Ο κύριος Τσιόδρας χωρίς να θέλει να αποκαλύψει ποια μέτρα θα συζητηθούν στην επιτροπή την Πέμπτη, μίλησε για επανεξέταση των αποστάσεων στην άθληση, ιδίως στα σπορ που χρειάζονται σωματική επαφή

Πηγή: soccerplus.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Μαραντόνα: Ο Ντιέγκο στους ουρανούς

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε στους ουρανούς. Ο Αργεντινός οδηγήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην ...