Αρχική > Προτάσεις > Λέμε “ναι” στον καναπέ κρεβάτι

Λέμε “ναι” στον καναπέ κρεβάτι

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο καναπές κρεβάτι είναι ένα ιδιαίτερο έπιπλο, πολύ χρηστικό, αφού ικανοποιεί δυο ανάγκες. Χρησιμοποιείται και ως κάθισμα για να μπορούμε να μαζευόμαστε με την παρέα μας και να βλέπουμε τηλεόραση ή να παίζουμε επιτραπέζια, αλλά παράλληλα μπορούμε να περνάμε χρόνο χαλαρώνοντας ξαπλωμένοι σε αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, αγαπάμε τον καναπέ κρεβάτι για τους εξής λόγους:

  • Καταρχάς, ο τελευταίας τεχνολογίας και design καναπές κρεβάτι είναι ιδιαίτερα αναπαυτικός, οπότε μπορούμε να κοιμηθούμε τόσο καλά όσο θα κοιμόμασταν στο κρεβάτι μας.
  • Ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε τον καναπέ κρεβάτι είναι γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να κοιμόμαστε και σε άλλους χώρους του σπιτιού. Έτσι, όταν γυρνάμε κουρασμένοι από τη δουλειά το μεσημέρι και μετά το φαγητό δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε στην κρεβατοκάμαρα, αλλά μπορούμε απευθείας να κοιμηθούμε εκεί για λίγη ώρα.
  • Ο καναπές κρεβάτι είναι γεμάτος μαξιλάρια, ακριβώς επειδή είναι καναπές: μικρά, μεσαία, μεγάλα, χνουδωτά, απαλά σαν σεντόνια ή σκληρά για την πλάτη οπότε μας προσφέρει ασύγκριτη χαλάρωση.
  • Επιπλέον, δεν ξεχνάμε ότι ο καναπές κρεβάτι μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε ξαπλωμένοι την αγαπημένη μας σειρά ή ταινίες και δεν μας νοιάζει αν αποκοιμηθούμε σε αυτόν. Χάρη σε αυτόν επίσης, μπορούμε να αποφύγουμε να βάλουμε κάποια τηλεόραση στο χώρο της κρεβατοκάμαράς μας.
  • Φυσικά δεν μας πειράζει καθόλου αν μας πάρει ο ύπνος σε έναν καναπέ κρεβάτι, αφού άλλωστε αυτή είναι μια από τις λειτουργίες του.
  • Μάλιστα, επειδή συνήθως ο φωτισμός στο σαλόνι ή το καθιστικό μας είναι πιο χαλαρωτικός, έτσι και ο ύπνος γίνεται πιο απολαυστικός.
  • Βεβαίως, δεν παραλείπουμε το γεγονός ότι μπορούμε εύκολα να φιλοξενήσουμε κάποιον φίλο ή συγγενή μας στο σπίτι χωρίς να ανησυχούμε για το πώς θα τακτοποιηθεί, αφού ο καναπές κρεβάτι μάς δίνει τη λύση σε δυο κινήσεις.
  • Τέλος, ο καναπές κρεβάτι αποτελεί και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Έτσι, ιδιαίτερα στα μικρά σπίτια και τις γκαρσονιέρες που οι αποθηκευτικοί χώροι είναι λίγοι και περιορισμένοι, ο καναπές κρεβάτι μας προσφέρει 3 λειτουργίες σε 1. Αποτελεί καναπέ, μπορεί να γίνει εύκολα κρεβάτι, και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες μας.

Αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί για να μας πείσουν για το πόσο σπουδαίο ρόλο παίζει μέσα σε ένα σπίτι, μικρό ή μεγάλο, ένας καναπές κρεβάτι. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρηστικό έπιπλο, που μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι, αλλά ταυτόχρονα δίνει στυλ και συμπληρώνει την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου.

Μάλιστα, μπορούμε να βρούμε καναπέ κρεβάτι σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, υπενδεδυμένο με διάφορα είδη υφασμάτων, σε διαφορετικά σχέδια και μοτίβα και σε πολλά χρώματα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο εύκολα μπορούμε να τον εντάξουμε και να τον εναρμονίσουμε με την υπόλοιπη διακόσμηση επιλέγοντας έξυπνα ανάμεσα στην πληθώρα από έπιπλα Welhome.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team