Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Λ. Αυγενάκης: «Παράταση ενός χρόνου ή εκλογές τώρα, στις Ομοσπονδίες»

Λ. Αυγενάκης: «Παράταση ενός χρόνου ή εκλογές τώρα, στις Ομοσπονδίες»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες  (04/05) το απόγευμα ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ώστε να ενημερώσει για όλα τα απαραίτητα βήματα, με σκοπό να επανεκκινήσει ο αθλητισμός. Στη συνέντευξη Τύπου μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, καθώς και μέλη της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ. Το greekhandball.com παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων, που αφορούν (και) στο χάντμπολ.
Ο κ. Αυγενάκης τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι απαραίτητο να στηριχθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Έχουμε προχωρήσει σε πλάνο στήριξης και σε συνεργασία με τους άλλους αρμόδιους Υπουργούς, όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

Σχετικά με τις εκλογές των Ομοσπονδιών ανέφερε: «Πρέπει να γίνει παρέμβαση για τις εκλογές, για να μην υπάρχει κενό. Με διάταξη στη Βουλή πρέπει να καλυφθεί αυτό το κενό. Ή θα δοθεί παράταση ενός χρόνου ή θα γίνουν τώρα εκλογές, όπως θα γίνονταν και υπό φυσιολογικές συνθήκες (σ.σ. μετά από την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων), για νέες διοικήσεις. Η όποια απόφαση θα ληφθεί στις επόμενες εβδομάδες».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team