Αρχική > Ελλάδα > Λ. Αυγενάκης: «Όραμα μας να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας»

Λ. Αυγενάκης: «Όραμα μας να οικοδομήσουμε την Ελλάδα που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα

 Στο Κιλκίς εγκαινίασε ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης τη δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρειο Ελλάδα στο πλαίσιο της 82ης Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με κεντρικό σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας: Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα»,ξεκίνησε το δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων – δράσεων που θα λάβουν χώρα, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλους τους Νομούς της Βόρειας Ελλάδας με κορύφωση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ.Κυριάκου Μητσοτάκη, το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις 7:30μ.μ..

Ο κ. Αυγενάκης, στην κεντρική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς, επεσήμανε ότι: «… Ο στόχος μας είναι απλός: Να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη. Να ξαναζωντανέψει η ελπίδα όλων των πολιτών. … οι πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι έχουν να κάνουν με μια Κυβέρνηση που όταν δεν ψεύδεται, διχάζει, και όταν δεν διχάζει, λασπολογεί. Γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο. … Τώρα ήρθε  η ώρα να δείξουμε στους πολίτες πού θέλουμε να πάμε τη χώρα, πού μπορεί να φτάσει η Ελλάδα. …».

Στην εκδήλωση μίλησαν, επίσης, οι κ.Βασίλης Κικίλιας, Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ, Βουλευτής Α΄ Αθηνών, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών, Βουλευτής Λάρισας και ο κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Βουλευτής Κιλκίς, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Κώστας Βιολιτζής, καθώς και τα μέλη της Π.Ε. ΝΔ κ.Τριαντάφυλλος Πέτρογλου και κ.Νατάσα Σωτηριάδου, Αν. Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team