Αρχική > Ελλάδα > Λ. Αυγενάκης από Θεσσαλονίκη: «Αξιολόγηση και κινητικότητα για ένα αποτελεσματικό και λειτουργικό κράτος»

Λ. Αυγενάκης από Θεσσαλονίκη: «Αξιολόγηση και κινητικότητα για ένα αποτελεσματικό και λειτουργικό κράτος»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Στο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για το δημόσιο τομέα ιδιαίτερη σημασία παίζουν η αξιοκρατία, η αξιολόγηση, η κινητικότητα, η δια βίου εκπαίδευση των υπαλλήλων ως συστατικά στοιχεία για την οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού και λειτουργικού κράτους, όπως έχει πει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης» δήλωσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας -Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα.

Στηνεκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα με θέμα «Η Δημόσια Διοίκηση σύμμαχος στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας. Αξιολόγηση – επιβράβευση – Ανάπτυξη» απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ το θέμα ανέπτυξαν οι ομιλητές κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, Βουλευτής Κιλκίς – Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ και κ.Γιάννης Πάιδας, Πρόεδρος ΑΔΕΔΥ – Μέλος ΠΕ ΝΔ.

Ο Γραμματέας της Ν.Δ. υποστήριξε ότι:«Το όραμά μας είναι η Ελλάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της. Να γίνει μια κοινωνία με ευημερία, ασφάλεια, δικαιοσύνη, με ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα και λειτουργικό και αποτελεσματικό δημόσιο τομέα».

 Τέλος, ο Γραμματέας της Ν.Δ. επεσήμανε ότι:«Χαιρόμαστε που η θέση της ΔΑΚΕ Δημοσίου τομέα συνάδει με αυτή της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Δημόσιο τομέα».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team