Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Rapid test με διαδικασία του Drive Through έγιναν σήμερα στον «Νιάημερο»

Κοζάνη: Rapid test με διαδικασία του Drive Through έγιναν σήμερα στον «Νιάημερο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Rapid test με διαδικασία του drive through σε οδηγούς οχημάτων, τυχαίου δείγματος, έγιναν σήμερα στην Κοζάνη και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία του Νιάημερου.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργούσε τα τεστ στους οδηγούς των οχημάτων, με τον αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Τοπαλίδη να τονίζει πως ξεκινάει η διαδικασία αυτή από την ΠΕ Κοζάνης, εφαρμόζεται σε τυχαίο δείγμα πολιτών, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σε ό,τι αφορά την διασπορά του κορωνοϊού στην περιοχή.

«Το ό,τι υπάρχει διασπορά στην κοινότητα φαίνεται από τα νούμερα, τα οποία δείχνουν ότι υπάρχει μια σταθερότητα, αλλά κρατάει κάποιες εβδομάδες η κατάσταση αυτή, άρα ήταν αναγκαίο να γίνει κάτι τέτοιο, για να πάρουμε ένα ξεκάθαρο αποτύπωμα για την περιοχή. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε στον κόσμο, είναι πως πρέπει όλοι να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε φορείς και να προφυλασσόμαστε για να σταματήσουμε τη διασπορά που μας απασχολεί το τελευταίο εξάμηνο».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

8 εκ. ευρώ για νέα έργα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την Π.Ε. Καστοριάς με εισήγηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συνέντευξη τύπου σχετικά με τα νέα έργα που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2021,  παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ...