Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Οργή και θυμός στον κλάδο της εστίασης μετά την παράταση του lock down

Κοζάνη: Οργή και θυμός στον κλάδο της εστίασης μετά την παράταση του lock down

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στα όρια τους έχουν φτάσει πλέον οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Κοζάνη, μετά την παράταση που δόθηκε στο lock down κατά μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της συγκεκριμένης απόφασης προκάλεσε οργή, θυμό και έντονο προβληματισμό σε μεγάλη μερίδα του κλάδου, με πολλούς ιδιοκτήτες μαγαζιών να τονίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την οικονομική τους καταστροφή.

«Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν», έλεγε σήμερα το πρωί στον «Π» ιδιοκτήτης μαγαζιού της πόλης, σημειώνοντας πως πολλοί από τους συναδέλφους του δεν έχουν πλέον να πληρώσουν τα πάγια έξοδα των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οργή και ο θυμός του κλάδου έχει μεταφερθεί στο πολιτικό προσωπικό της περιοχής, μετά την ανακοίνωση της παράτασης του lock down, ενώ το μεσημέρι υπήρξε έκτακτη συνεδρίαση του Συλλόγου «Ερμής», για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Μάλιστα στο τραπέζι των συζητήσεων φέρεται να έπεσε και η πρόταση να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι βουλευτές του Νομού Κοζάνης, εφόσον δεν βρεθεί άμεσα λύση για τα καταστήματα της εστίασης.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο γηροκομείο Φλώρινας – Θετικοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Συναγερμός έχει σημάνει στο γηροκομείο Φλώρινας, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ...