Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κοζάνη: Απεργιακή συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων: «Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το πολυνομοσχέδιο» (video)

Κοζάνη: Απεργιακή συγκέντρωση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων: «Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το πολυνομοσχέδιο» (video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με την αναμενόμενη μικρή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, η απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου και των υπόλοιπων συνδικάτων της περιοχής.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που κατάργει όπως λένε τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και την συνδικαλιστική δράση, ενώ περιορίζει και τη δυνατότητα προσφυγής στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας.

«Θα πρέπει  να δώσουμε μήνυμα στην κυβέρνηση πως είμαστε ενωμένοι», τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, ενώ από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΕΚ, Αθανάσιος Τολιόπουλος, ζήτησε την κατάργηση της 6ης πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου του 2012, η οποία είναι μνημονιακή διάταξη και θα επαναφέρει τα εργασιακά εκεί που ήταν.

Η σημερινή πανελλαδική απεργία προκηρύχθηκε από τα Εργατικά Κέντρα ανά τη χώρα καθώς η διορισμένη διοίκηση της ΓΣΕΕ δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, η ευθύνη βαραίνει απόλυτα τη διοίκηση της ΓΣΕΕ και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και κάλεσε άμεσα σε συγκρότηση ώστε «να μην οδηγηθούμε στην απόλυτη καταστροφή»

Δείτε φωτογραφίες και VIDEO με δηλώσεις:
Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team