Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Κουπτσίδης: «Αλίμονο αν οι πρόεδροι επιβάλλονται, δεν είναι δημοκρατικό, δε ζούμε στη Βόρεια Κορέα»

Κουπτσίδης: «Αλίμονο αν οι πρόεδροι επιβάλλονται, δεν είναι δημοκρατικό, δε ζούμε στη Βόρεια Κορέα»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στις εκλογές της ΕΠΟ και τη στάση της κυβέρνησης μέσω του αρμόδιου υπουργείου απέναντι σ’ αυτές μίλησε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδη, στη “Δίκη στο Open” λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:“Υπάρχει εχθρική στάση απέναντι στην ΕΠΟ από τον υφυπουργό. Στόχος του είναι να αναβάλει τις εκλογές για μια ακόμα φορά. Ανέβαλε την τηλεδιάσκεψη με τη FIFA και την UEFA μισή ώρα πριν γίνει. Η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο.

Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία έχουμε επιβολή προσώπων από πάνω. Δε ζούμε στη Βόρεια Κορέα. Δεν ξέρω ποιος θα είναι υποψήφιος. Κάποια στιγμή θα εκραγεί η κατάσταση. Δεν μπορεί γίνονται μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση κ τον υφυπουργό. Αλίμονο αν οι πρόεδροι επιβάλλονται, δεν είναι δημοκρατικό . Δεν αφήνουμε το εκλογικό σώμα να ψηφίσει με πρόφαση τον κορωνοϊό. Όταν λέγαμε το καλοκαίρι να κάνει αναδιάρθρωση δεν άκουγε ο Αυγενάκης και έλεγε φέρτε προτάσεις. Τώρα θέλει να κάνει αναδιάρθρωση.Υπάρχει αθλητική και όχι πολιτική μεθόδευση. Υπάρχουν αθλητικά συμφέροντα.”

Πηγή: https://soccerplus.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Γ΄ Εθνική: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Κοζάνη

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μπορεί σήμερα η ΕΠΟ να ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο και ότι μέχρι τις ...