Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κουίζ….εργατοπατέρων: Ο συνδικαλιστής και το καινούριο αυτοκίνητο (από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ) – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κουίζ….εργατοπατέρων: Ο συνδικαλιστής και το καινούριο αυτοκίνητο (από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ) – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

«Ποιος εργατοπατέρας σε άλλοτε κραταιά ΔΕΚΟ – σήμερα παλεύουν να τη σώσουν- κυκλοφορεί με καινούριο αυτοκίνητο από τον Φεβρουάριο του 2019, το οποίο του παραχωρήθηκε δωρεάν; Από ποιον νομίζετε; Από τη διοίκηση μιας πρώην θυγατρικής της ενεργειακής επιχείρησης, ο οποία μερικώς αποκρατικοποιήθηκε. Προς τι η εξυπηρέτηση τότε; Η απάντηση είναι απλή. Αν και πλέον η θυγατρική πέρασε εν μέρει σε ξένα χέρια, οι εργαζόμενοί της ανήκουν στο συγκεκριμένο συνδικάτο. Και η  εργασιακή ειρήνη, με κάθε κόστος, αποτελεί το ζητούμενο. Όμως οι φιλοδοξίες του εργατοπατέρα είναι μεγαλύτερες. Έτσι άρχισε τις κολακείες (sic) για να πάρει και το χρίσμα του υποψήφιου βουλευτή. Τον γλύκαναν δίνοντάς του ένα αυτοκίνητο, αλλά το βουλευτιλίκι το ‘χασε…».

Το παραπάνω κουίζ, που φωτογραφίζει συνδικαλιστή της ΔΕΗ, δημοσιεύθηκε στον «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ» της Κυριακής 24/11 και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα το σχόλιο συνεχίζει χαρακτηρίζοντάς τον ως «μαχητή επικεφαλής των συνδικαλιστών» που έβγαζε λόγο ως άλλος «Γκρουέζας», υπέρ της Διοίκησης της θυγατρικής στην κοπή πίτας της εταιρείας, πριν μερικούς μήνες.

Ο …μαχητής με τους πύρινους λόγους, που έχασε το βουλευτικό χρίσμα. «Η Ελλάδα πεθαίνει τα παιδιά της»…


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team