Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κοβεντάρειος Βιβλιοθήκη: Βίντεο με τους θησαυρούς της Βιβλιοθήκης στην ιστοσελίδα της

Κοβεντάρειος Βιβλιοθήκη: Βίντεο με τους θησαυρούς της Βιβλιοθήκης στην ιστοσελίδα της

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Βίντεο που παρουσιάζουν τους ανεκτίμητους θησαυρούς της συνεχίζει να αναρτά η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην ιστοσελίδα της.

 

Τα θέματα των βίντεο αντλούνται από το βιβλίο “Θησαυροί της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης”, έκδοσης της Κ.Δ.Β.Κ. του 2018, και δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες της σελίδας μας να ενημερωθούν για τον πλούτο που υπάρχει στην Βιβλιοθήκη μας. Για κάθε βίντεο υπάρχουν δύο εκδοχές του, ένα στην ελληνική και ένα στην αγγλική γλώσσα.

 

Το νέο βίντεο αναφέρεται σ’  ένα χειρόγραφο προσκυνητάρι των Αγίων Τόπων, αγνώστου, που αποτελείται από 18 φύλλα, χρονολογείται στο πρώτο μισό του 18ου αιώνα και αποτελεί έναν ακόμα από τους θησαυρούς της Βιβλιοθήκης μας.

 

Περιλαμβάνει 24 μικρογραφίες, το κυρίως κείμενο είναι γραμμένο με μαύρο μελάνι, ενώ τα σχόλια στην εικονογράφηση και οι πληροφορίες για τα προσκυνήματα με κόκκινο.

 

Για να τα δείτε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση http://www.kozlib.gr/

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου: Πασχαλινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Το «καλάθι» που έπεσε κατά το χτεσινό εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι ...