Αρχική > Uncategorized > Κώστας Μασμανίδης: Η διοίκηση της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. δείχνει κουρασμένη. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό για το Μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας

Κώστας Μασμανίδης: Η διοίκηση της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. δείχνει κουρασμένη. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό για το Μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Κώστας Μασμανίδης τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην διοίκηση του Πρωτέα Γρεβενών ενώ για πολλά χρόνια διατέλεσε πρόεδρος στον Λασσάνη Κοζάνης.

Άνθρωπος του μπάσκετ που αγαπάει το άθλημα και για αυτό το λόγο αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που θα γίνουν την προσεχή Τετάρτη.

Βρεθήκαμε μαζί του και συζητήσαμε τις σκέψεις του για την Ένωση και για το μπάσκετ γενικότερα.

Μιλώντας στο e-ptolemeos.gr είπε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για αντιλαμβάνεται ότι η απερχόμενη διοίκηση έχει κουραστεί, ότι θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα όπου στόχος του είναι να προσλάβει σαν προπονητή τον Αλέξη Κατσάλη και αιτιολογεί τους λόγους.

Επίσης τόνισε ότι σε συνεργασία με το Σύνδεσμο διαιτητών θα προσπαθήσουν μαζί να αναδείξουν καινούργιους διαιτητές αφού πλέον αυτοί που παίζουν είναι λίγοι.

Τόνισε ότι τον λυπεί ότι πολλά σωματεία αποχωρούν λόγω οικονομικών προβλημάτων και θα προσπαθήσει μέσω Περιφέρειας και Δήμων να πληρώνονται τουλάχιστον οι γιατροί έτσι ώστε να ελαφρυνθούν κάπως τα σωματεία.

Επίσης δήλωσε πως είναι αντίθετος με την υποχρεωτική συμμετοχή ενός νέου 18 ετών αλλά υποστηρίζει την συμμετοχή νεαρών αθλητών που θα παίζουν όμως γιατί το αξίζουν.

Τέλος μας είπε πως από εδώ και πέρα τα Final 4 παίδων και εφήβων θα γίνονται σε διάφορες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο στην Κοζάνη.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κ. Μασμανίδης. 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ptolemeos Fm 17/05: Ακούστε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ptolemeos Fm 17/05: Ακούστε το σημερινό δελτίο ειδήσεων στο ραδιόφωνο του Viva Gr με ...